CRIME ÎN SERIE ÎN CARACAL / Viorica Dăncilă cere ‘o anchetă completă și elucidarea de urgență a cazului’: ‘Fac un apel către Președinte pentru o analiză riguroasă în ședința CSAT’

CRIME ÎN SERIE ÎN CARACAL / Viorica Dăncilă cere 'o anchetă completă și elucidarea de urgență a cazului': 'Fac un apel către Președinte pentru o analiză riguroasă în ședința CSAT'
Foto: Inquam Photos /Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă cere o ”anchetă completă și elucidarea de urgență” a cazului crimelor din Caracal. Într-o postare pe Facebook, prim-ministrul anunță că l-a trimis pe ministrul de Interne, Nicolae Moga, la Caracal.

”Crima din Caracal este o dramă cumplită, o tragedie care ne-a înghețat inimile. Ca mamă, sunt alături de rudele aflate în suferință și voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a le sprijini.

NUNTA ANULUI ÎN ROMÂNIA! SIMONA HALEP A FOST DATĂ DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR

Ca prim-ministru, solicit imperativ o anchetă completă și elucidarea de urgență a acestui caz, motiv pentru care am dispus alocarea tuturor resurselor necesare din partea Poliției Române și deplasarea de urgență a Ministrului Afacerilor Interne la Caracal.

De asemenea, fac un apel către Președinte pentru o analiză riguroasă în ședința de CSAT de marți, în special a responsabilității STS în acest caz.
Cine a greșit va plăti.

BOMBĂ MONDENĂ! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ DE DUPĂ GRATII! RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL

Este un apel ferm către toate instituțiile implicate să analizeze și să impună sancțiuni severe, dar și să corecteze eventuale vulnerabilități și vicii de procedură, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple”, a scris VIorica Dăncilă pe Facebook.

Detaliile sunt absolut cutremurătoare în cazul celor două fete dispărute din Caracal. Potrivit unor surse, una din tinere a reuşit să sune la 112 în timp ce era în casa răpitorului. A dat detalii despre locul unde se afla şi cu toate acestea Poliția a primit o localizare greșită. Și când au ajuns la fața locului polițiștii au acționat într-un mod greu de înțeles. Ca rezultat al acestor greșeli, tânăra nu a putut fi salvată. În curtea bărbatului a fost găsit un butoi, în care, potrivit polițiștilor, se aflau rămășițe umane.

NUNTA ANULUI ÎN ROMÂNIA! SIMONA HALEP A FOST DATĂ DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR

Urmăriți B1TV.ro și pe
`