Victor Ponta: În maximum 28 zile îmi pot relua activitatea normală. Voi solicita președintelui Iohannis să îl desemneze pe Gabriel Oprea să exercite toate atributele funcției de prim-ministru (VIDEO)

Victor Ponta: În maximum 28 zile îmi pot relua activitatea normală. Voi solicita președintelui Iohannis să îl desemneze pe Gabriel Oprea să exercite toate atributele funcției de prim-ministru (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va fi externat duminică din clinica din Turcia, acolo unde s-a operat la genunchi, informează B1 TV.

Totuși, Ponta va trebui să meargă zilnic la clinica din Turcia, pentru control. Perioada de recuperare va dura în jur de 3 săptămâni.

Premierul a confirmat externarea din spital și pe pagina sa de facebook.

”Azi medicii au decis că pot fi externat / urmează ca în următoarele 7 zile să parcurg zilnic procedurile pt control, schimbare pansamente și supraveghere.

Ulterior acestor proceduri va trebui ca două săptămâni să fac fizioterapie și tratamente de recuperare înainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fără sprijinul unor mijloce medicale permanente/ în maxim 28 zile îmi pot relua activitatea normală urmând să continui recuperarea timp de 6 luni.

Mâine dimineață voi trimite Președintelui României solicitarea ca, în baza art 107 din Constitutuție, să-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea să exercite toate atributele funcției de Prim Ministru ( inclusiv conducerea ședințelor de Guvern) în această perioada.

Mulțumesc încă o dată medicilor de aici și doctorului Ionuț Codorean pt atenția și profesionalismul lor”, este mesajul postat de Ponta.

Victor Ponta a fost supus unei  intervenții chirurgicale, după o accidentare la genunchi produsă în timpul unui meci de baschet. Premierul a ales să se opereze la un spital din Turcia, argumentându-și alegerea prin faptul că în România, în contextul scandalului cu DNA, nu ar fi avut parte de liniște și odihnă.

Ponta a fost vizitat de cei apropiați la clinica din Istanbul. Pe lângă familie, premierul l-a primit  și pe fostul ministru Liviu Dragnea.

Victor Ponta a scris și un mesaj pe pagina sa de facebook, după operația suferită la genunchi. Premierul mulțumește tuturor celor care au fost alături de el în această perioadă, subliniind că operația a fost mai dificilă față de cum se preconizase inițial. (Detalii AICI)

Surse: Premierul Victor Ponta va fi externat duminică din clinica din Turcia

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`