Valeriu Gheorghiță a fost cel care a vaccinat persoana cu numărul un milion din România: ”Reprezintă o bornă importantă pe care am atins-o” (VIDEO)

Valeriu Gheorghiță a fost cel care a vaccinat persoana cu numărul un milion din România: ”Reprezintă o bornă importantă pe care am atins-o” (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, este cel care a vaccinat, miercuri, persoana cu un numărul un milion din România. Este vorba despre o femeie de peste 80 de ani căreia i-a fost administrat serul anti-COVID-19 la Spitalul Universitar din Capitală. Este ”o bornă importantă pe care am atins-o” a declarat Gheorghiță.

Persoana cu numărul un milion care a primit serul anti-COVID-19, vaccinată de Valeriu Gheorghiță

”Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor implicați în campania de vaccinare, dar și celor care au mers să se vaccineze. Dacă la început ne interesa cine o să fie prima persoană vaccinată, astăzi am cunoscut povestea persoanei vaccinate cu numărul 1 milion. Reprezintă o bornă importantă pe care am atins-o. (…) A fost foarte încântată. Ne-a transmis că e reamente bucuroasă că a reușit să se vaccineze, să se programeze și că astăzi a fost plasată ca persoana cu numărul un milion din România care a fost vaccinată”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Totodată, coordonatorul campaniei de vaccinare a precizat că își dorește ca în perioada viitoare să facă activități de voluntariat în centrele de vaccinare.

”Ceea ce mi-a lipsit în această perioadă a fost contactul cu pacienții. Sunt un medic apropiat de toți pacienții mei. Din acest punct de vedere, pot să vă spun că în perioada următoare intenționez să fac și activitate de voluntariat, poate chiar în centre mobile, împreună cu echipa pe care o coordonez. (…) Pentru noi este o onoare că putem să contribuim practic, în mod direct, la aceste activități”, a mai spus Valeriu Gheorghiță.

Valeriu Gheorghiță a fost cel care a vaccinat persoana cu numărul un milion din România: ”Reprezintă o bornă importantă pe care am atins-o”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`