Traian Băsescu, audiat în instanţă în procesul cu Mugurel Surupăceanu

Traian Băsescu, audiat în instanţă în procesul cu Mugurel Surupăceanu
Foto: B1 TV

Preşedintele Traian Băsescu s-a prezentat miercuri, în faţa instanţei de la Judecătoria Sectorului 5 într-un proces pe care îl are cu deputatul social-democrat Mugurel Surupăceanu.

În urmă cu un an, şeful statului l-a dat în judecată pe parlamentar, după ce acesta a acuzat preşedinţia că favorizează consumul de etnobotanice.

Judecătorii au cerut să-l audieze şi pe şeful statului pentru explicaţii suplimentare.

Traian Băsescu s-a prezentat în jurul orei 13:00 la Judecătorie, unde a stat aproximativ o jumătate de oră. Şeful statului a declarat că intenţionează să-i ceară deputatului PSD daune simbolice de 100 de lei.

„Cuvântul rostit de politicieni este atât de lipsit de responsabilitate, încât cred că justiţia ar trebui să facă ceva. Mă interesează prestigiul instituţiilor şi al meu, şi pe urmă banii”, şi-a motivat şeful statului gestul.

Traian Băsescu ajunge la Judecătoria Sectorului 5

La ieşirea din sala de judecată, şeful statului nu a dorit să facă declaraţii pentru presă, motivând că procesul s-a derulat în faţa magistraţilor şi nu doreşte să repete declaraţiile.

El a fost abordat de doi bătrâni veniţi la Judecătoria Sectorului 5 într-un proces, cărora şeful statului le-a urat succes şi toate cele bune.

Traian Băsescu părăseşte instanţa după 30 de minute

 
Urmăriți B1TV.ro și pe
`