Scandal în Rahova: Polițiștii au folosit armamentul din dotare pentru a reinstaura ordinea

Scandal în Rahova: Polițiștii au folosit armamentul din dotare pentru a reinstaura ordinea

Un scandal a izbucnit duminică seară în cartierul Rahova din Capitală. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție,inclusiv echipe de la Serviciul de Acțiuni Speciale și jandarmi.

Mai multe persoane ar fi ieșit în stradă pentru a petrece, ignirând toate restricțiile impuse de către autorități. Deranjați de gălăgie și de muzica dată la maximum mai multe persoane au sunat la 112 pentru a solicita intervenția autorităților.

Ajunși la fața locului polițiștii și jandarmii din București au fost întâmpinați de o ploaie de pietre. La rândul lor forțele de ordineau tras câteva focuri de armă, precizează Digi24.

Peste 20 de persoane au fost conduse la audieri. Din datele existente la acest moment, conflictul a fost unul spontan, declanșat pe fondul consumului de alcool.

Un incident similar a avut loc în Hunedoara

Amintim faptul că un incident violent a avut loc înHunedoara.Forțele de ordine au fost atacate cu pietreîn Sâmbăta Mare într-un cartier dinHunedoara, dupăce au verificatrespectarearestricțiilor de carantină. Evenimenteleau degenerat în momentul în care oamenii legii au reținut un bărbat care nu avea documentele la el și care s-ar fi aflat în stare de ebrietate, stârnind furia celor prezenți la fața locului, potrivitHunedoaraLiberă.

Odată cu acest moment, polițiștii susțin că au fost atacați cu pietre și alte obiecte contondente de către mai multe persoane din cartier. Pe lângă polițiști și jandarmi, a fost nevoie și de intervenția luptătorilor din Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS).

De fapt, copleșiți de situația violentă, primii polițiști sosiți la fața locului au solicitat intervenția SAS. Odată ajunși în cartierul din Hunedoara forțele speciale de intervenția au reușit să restabilească ordinea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`