Cea mai mare rețea de trafic de tutun, destructurată. Polițiștii au făcut 100 de percheziții în peste 20 de județe (VIDEO)

Cea mai mare rețea de trafic de tutun, destructurată. Polițiștii au făcut 100 de percheziții în peste 20 de județe (VIDEO)
Foto: Captură B1 TV

Acțiune de amploare a Poliției Române vineri dimineaţă. Aproape 100 de percheziții au avut loc în 22 de judeţe din ţară, dar şi în Capitală, la persoane bănuite de comerț ilegal cu tutun. Sunt implicaţi cetăţeni români şi bulgari vizaţi în cinci dosare penale, informează B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Percheziţii de amploare în peste 20 de judeţe din ţară, dar şi în Bucureşti. Poliţiştii au reţinut mai multe persoane care se ocupau cu contrabanda de tutun. Potrivit anchetatorilor, este cea mai mare reţea de ţigări din România. Românii erau ajutaţi şi de bulgari în pregătirea şi vinderea ţigărilor pe piaţa neagră.
DOLIU ÎN MUZICA POPULARĂ! REGRETE ETERNE PENTRU IONUȚ DOLĂNESCU! IMAGINI ȘOCANTE DE LA CIMITIR (GALERIE FOTO)

Indivizii prezentau la punctele de trecere a frontierei documente false pentru a putea trece. Iar potrivit actelor, ţigările trebuiau să ajungă în mai multe ţări din Uniunea Europeană.

În realitate, tutunul nu părăsea România, era descărcat în diferite locații clandestine din țară și transportat ulterior spre locul de prelucrare.
E MARELE SECRET AL LUI TEO TRANDAFIR! INCREDIBIL CINE E DE FAPT PRIMUL EI SOȚ! A FOST ȚINUT LA SECRET

Tutunul prelucrat ar fi fost promovat la vânzare în mediul online, pe site-urile de comerţ electronic, unde vânzătorul s-ar fi prezentat cu date de identificare false, folosind numere de telefon ale unor cartele prepay.

În casele indivizilor se aflau adevărate laboratoare de pregătit tutunul.
PROFEȚIA MOMENTULUI! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! ESTE VORBA DESPRE MAREA CÂNTĂREAȚĂ! FANII ȘI-AU LUAT RĂMAS BUN (GALERIE FOTO)

Nu mai puţin de cinci dosare penale au fost deschise de poliţiştii Direcţiei de Investigare a criminalităţii Economice şi Serviciile de Investiare a Criminalităţii Călăraşi, Dâmboviţa, Olt şi Teleorman. În cadrul precheziţiilor din cele 22 de judeţe, au fost angrenaţi şi mai mulţi specialiști ai Direcției Generale a Vămilor, cu două echipaje canine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`