Raed Arafat: 17 din cele 27 de persoane decedate nu au fost încă identificate. De asemenea, 5 dintre răniţi nu au putut fi deocamdată identificaţi

Raed Arafat: 17 din cele 27 de persoane decedate nu au fost încă identificate. De asemenea, 5 dintre răniţi nu au putut fi deocamdată identificaţi
Foto: onlinereport.ro

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat a ajuns imediat vineri seara la locul tragediei, unde a declarat că apelul de urgență a intrat la 22.32, iar primele forțe au fost mobilizate și a început deplasarea către locul incendiului.

Acesta a mai spus că a fost declanșat planul roșu, prevăzut pentru un număr mare de victime, 27 de morți și 180 de răniți, în timp ce 17 persoane nu au fost încă identificate, informează Mediafax.

Secretarul de stat a explicat că 17 dintre cele 27 de persoane decedate în afara spitalelor nu au fost identificate. De asemenea, alte 5 persoane sunt neidenficate din cei 146 de răniți internați.

Arafat a mai adăugat că serviciile de urgență au funcționat perfect, iar toate spitalele au acționat rapid, mai mulți medici fiind chemați de acasă. Victimele sunt internate la spitalele Floreasca, Spitalul Universitar, Colțea, Spitalul Militar, Spitalul SRI, Elias și Spitalul Ministerului de Interne.

Raed Arafat a adus la cunoștință că este nevoie de donare de sânge, dar a făcut apel la populație să nu creeze aglomerație. S-au făcut eforturi uriașe și pentru rezervele de grefă de piele.

Raed Arafat a precizat că la Inspectoratul de Urgență nu există niciun document de autorizație pentru activitatea de vineri seară din Clubul Colectiv.

“Nu a existat nicio solicitare către ISU pentru verificări şi autorizări pentru un eveniment care presupune spectacol pirotehnic la interior” a adăugat Raed Arafat.

 

  

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`