PROTEST la Cluj: 200 de oameni, în stradă, nemulțumiți de proiectul legii grațierii. TENSIUNI între manifestanți și jandarmi (VIDEO)

PROTEST la Cluj: 200 de oameni, în stradă, nemulțumiți de proiectul legii grațierii. TENSIUNI între manifestanți și jandarmi (VIDEO)

Aproximativ 200 de clujeni au ieșit miercuri seară în stradă pentru a protesta față de proiectul privind legea grațierii, informează știridecluj.ro.

Protestul a început în jurul orei 18.00, oamenii adunându-se în Piața Unirii.

Potrivit sursei citat, la un moment dat, un bărbat li s-a împotrivit manifestanților, susținând că grațierea este o măsură bună. Bărbatul și-a justificat afirmația spunând că ”se mai eliberează pușcăriile”.

PROTEST la Cluj: 200 de oameni, în stradă, nemulțumiți de proiectul legii grațierii. TENSIUNI între manifestanți și jandarmi

#DIRECT_ONE_t3p3ts#

Sursa video:stiridecluj.ro

Un incident a avut loc și între protestatari și jandarmi. Manifestația nu a avut autoritzație, iar forțele de ordine i-au cerut actele celui care vorbea la portavoce.

Nemulțumiți, protestatarii i-au acuzat pe jandarmi că sunt trimiși de reprezentanții PSD.

Guvernul a avut în plan să discute miercuri și să aprobe prin ordonanță de urgență proiectul de grațiere a pedepselor de până la cinci ani. Proiectul a fost amânat până la organizarea unei dezbateri publice, după ce președintele Klaus Iohannis a participat la ședința de Guvern.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`