Premierul Ludovic ORBAN, primul interviu în calitate de prim-ministru al României, la ‘Dosar de politician’: Miercuri, de la ora 21.00, în direct pe B1 TV

Premierul Ludovic ORBAN, primul interviu în calitate de prim-ministru al României, la 'Dosar de politician': Miercuri, de la ora 21.00, în direct pe B1 TV

Ludovic Orban vine în studioul B1 TV, în cadrul emisiunii ‘Dosar de politician’, miercuri, de la ora 21.00, în noua sa calitate de prim-ministru al României.

Ludovic Orban va vorbi despre prioritățile Guvernului, abordarea Executivului privind salariile și pensiile și informații de ultim moment despre campania lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

O filă de istorie a fost scrisă, luni, la depunerea jurământului de la Palatul Cotroceni. Ludovic Orban este premierul primului guvern 100% liberal după 80 de ani.

A reușit să învingă PSD într-o bătălie teribilă, dusă atât în parlament, cât și în afara acestuia, iar candidatul PNL este acum marele favorit al alegerilor prezidențiale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`