În plină anchetă privind tragedia de la Caracal, mai mulţi procurori şi judecători din Olt au făcut o mare petrecere de 5.000 de euro pe un ponton de lux la Dunăre (VIDEO)

În plină anchetă privind tragedia de la Caracal, mai mulţi procurori şi judecători din Olt au făcut o mare petrecere de 5.000 de euro pe un ponton de lux la Dunăre (VIDEO)
Foto: captură video

Mai mulţi procurori şi judecători din Olt nu au ţinut cont de tot scandalul provocat de tragedia de la Caracal şi au organizat o petrecere de pomină la care s-au cheltuit aproximativ 4.500 de euro de alcool, conform „Observ Tot”.

Petrecerea a avut loc pe data de 3 august 2019 în plin scandal cu cei din Caracal, conform sursei citate, în plină anchetă privind incapacitatea autorităţilor de a interveni când Alexandra Măceşanu a sunat la 112 pentru a cere sprijin după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă.

S-A TERMINAT! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL DUREROS! VIOREL LIS ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP: ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Petrecerea a fost organizată şi plătită de un procuror din Dolj, care şi-a aniversat ziua de naștere pe pontonul de lux din localitatea Dubova, în județul Mehedinți. Acesta susţine că la petrecere nu au fost prostituate, ci animatoare.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

„Pe 5 august am împlinit 40 de ani, iar pe 3 august mi-am sărbătorit ziua, la Dubova, însă departe de restul lumii, la 300 de metri de mal. Pe barcă nu au fost dame de companie, ci doar partenerele de viaţă ale apropiaţilor mei şi câteva dansatoare, angajate ale organizatorilor. Mai mult decât atât, costul băuturilor s-a ridicat la 5-6.000 de lei, iar jumătate din cei 20 de invitaţi prezenţi nu au consumat alcool. În plus, spre finalul petrecerii ne-am udat cu apă, în glumă, aşa cum se observă şi pe filmare.

NUNTA ANULUI ÎN ROMÂNIA! SIMONA HALEP A FOST DATĂ DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR

Este prima oară în viaţa mea când îmi serbez ziua cu o petrecere de genul acesta, am avut în jur de 20 de invitaţi”, a declarat procurorul pentru Cancan.

Mai mulţi procurori şi judecători din Olt au făcut o mare petrecere de 5.000 de euro pe un ponton de lux la Dunăre

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră