Numărul deceselor în urma incendiului de la clubul Colectiv s-ar putea dubla, avertizează grupul de lucru de la Palatul Victoria

Numărul deceselor în urma incendiului de la clubul Colectiv s-ar putea dubla, avertizează grupul de lucru de la Palatul Victoria
Foto: rfi.ro

Grupul de lucru convocat de premierul Victor Ponta la Palatul Victoria avertizează că numărul deceselor în urma incendiului de la clubul Colectiv s-ar putea dubla.

Din acest grup fac parte premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea, Ministrul Apărării, Mircea Dușa, comandantul Spitalului Militar, Florentina Ioniță Radu, prof. dr. Ioan Lascăr, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Majoritatea celor prezenți la Palatul Victoria au spus că „tragedia nu s-a încheiat vineri seară”, relatează Agerpres.

În cadrul aceleiași întâlniri ei au stabilit că luni dimineața se va forma o comisie de medici, din care va face parte și ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu și profesorul Ioan Lascăr, care vor merge la toate spitalele din Capitală pentru a evalua starea pacienților.

În această comisie au fost incluși și doi medici francezi, specialiști în arsuri.

Totodată, Guvernul va lua în considerare înființarea unui program special destinat recuperării de care au nevoie persoanele rănite.

Referitor la cetățenii străini răniți în incendiu, autoritățile și-au arătat disponibilitatea de a le pune la dispoziție mijloacele necesare de deplasare până în șara de origine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`