Ministrul Educației a purtat o cămașă specială când a fost vaccinat anti-COVID: Ce explicație a dat Sorin Cîmpeanu pentru ținuta aleasă (FOTO, VIDEO)

Ministrul Educației a purtat o cămașă specială când a fost vaccinat anti-COVID: Ce explicație a dat Sorin Cîmpeanu pentru ținuta aleasă (FOTO, VIDEO)

Membrii Guvernului Cîțu s-au vaccinat, miercuri, împotriva noului coronavirus. Rând pe rând, miniștrii au primit serul anti-COVID-19, iar cel care a atras cel mai mult atenția a fost ministrul Educației. Asta pentru că Sorin Cîmpeanu a venit la Spitalul Militar din Capitală purtând o cămașă specială pentru vaccinare. Dacă cei mai mulți dintre miniștrii au ales să poarte tricouri cu mânecă scurtă, Cîmpeanu a fost îmbrăcat cu o cămașă prevăzută cu o deschizătură ca să lase la vedere doar partea de braț în care i-a fost făcută injecția.

Ce cămașă a purtat Sorin Cîmpeanu la vaccinarea anti-coronavirus

Întrebat de jurnaliști de unde a reușit să cumpere o astfel de cămașă, Sorin Cîmpeanu a răspuns: ”Am participat la campania pentru Consiliul de Securitate ONU, ocazie cu care am fost în peste 70 de țări mai altfel, care au necesitat vaccinări specifice pentru zonele respective și am reușit să fiu pregătit. Sunt unul dintre cei foarte pregătiți cu privire la actul de vaccinare, din toate perspective”.

Foto:facebook.com/guv.ro

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Sorin Cîmpeanu:Vaccinarea este un act de responsabiliate față de noi înșine și față de toți cei care care interacționăm

După ce s-a vaccinat, Sorin Cîmpeanu a declarat că vaccinarea este ”un act de responsabiliate față de noi înșine și față de toți cei care care interacționăm”.

„Vaccinarea este un act de responsabiliate față de noi înșine și față de toți cei care care interacționăm direct sau indirect. Orice profesor vaccinat înseamnă o diminuare a risculului de transmitere a acesui virus în școli, o creștere a siguranței sanitare pentru elevi și profesori în toate școlile din România”, a spus Sorin Cîmpeanu după vaccinare”, a spus ministrul Educației.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:28 - Când trebuie să renunți la cauciucurile de vară și să le montezi pe cele de iarnă. Ce spune legea
18:26 - Panourile fotovoltaice pot produce cu 50% mai puțin dacă nu sunt întreținute corespunzător. Cum și când trebuie făcută mentenanța
18:13 - Diana Stoica (USR), după ce Curtea de Apel Iași a eliminat toate înregistrările din dosarul lui Buzatu: „Problema este că oamenii își pierd încrederea în acest proces. Cine a greșit trebuie să plătească” (VIDEO)
18:02 - Destinația de vacanță ideală pentru această toamnă. Se află în România și este cunoscută pentru peisajele frumoase
17:59 - Ialomițianu (PMP): Românii nu mai pot suporta noi creșteri de taxe / În continuare se fac angajări la stat, în ciuda promisiunilor PSD-PNL. Sunt comune care au mai mulți salariați decât locuitori (VIDEO)
17:54 - Doctoriță prinsă în flagrant de DNA în timp ce lua șpagă. Este șefă de secție la un spital din Caraș-Severin
17:48 - Catacombele Sibiului pot fi vizitate acum de către turiști. Cât trebuie să plătească o persoană
17:45 - Prejudiciu de aproape 100.000 de lei. Un dezvoltator imobiliar a păcălit mai multe persoane din Bistrița-Năsăud că le-ar construi case
17:37 - Marian Rasaliu (PSD), despre proiectul legislativ pentru pensiile militare: „Urmează ca în viitorul apropiat, în cel mai scurt timp, să intre la vot și să fie rezolvată chestiunea aceasta” (VIDEO)
17:36 - Alina Petre, despre reținerea fostului șef de la CS Rapid, cu care e în proces de divorț: „Mi-am făcut duș, m-am fardat, m-am îmbrăcat” / A fost căsătorită și cu fiul unui fost șef SRI