METEO. Cum va fi vremea în intervalul 20 aprilie – 3 mai, în fiecare regiune a ţării. Anunțul meteorologilor

METEO. Cum va fi vremea în intervalul 20 aprilie - 3 mai, în fiecare regiune a ţării. Anunțul meteorologilor

A doua zi de Paște a debutat cu vreme închis și temperaturi simțitor mai scăzute ca cele de duminică. Potrivit meteorologilor în zilele următoare se va resimți o răcire a vremii în toată țara, dar acest fenomen venit din nordul continentului nu va dura mult.

Potrivit prognozei realizată de Administrația Națională de Meteorologie, valabilă în următoarele două săptămâni, din data de 23 aprilie, temperaturile vor reveni la 20 de grade.

În intervalul, 27 aprilie – 3 mai, vremea rămâne caldă, dar în majoritatea zonelor țării va ploua.

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Potrivit ANM, perioada cuprinsă între 20 – 26 aprilie va fi preponderent frumoasă, dar apropiată de normalul perioade. Mercurul în termometre va urca până la 19 grade în primele zile, iar după data de 22 aprilie va fi și mai cald – maximele ajungând la 23 de grade Celsius.

În cea de a doua săptămână se va semnala o răcire, dar nu semnificativă, cu 3-4 grade Celsius, și se vor înregistra ploi. Mercurul în termometre se va situa însă, în medie, la 20 de grade.

Cum va fi vremea în Crișana în următoarele două săptămâni

În Crișana, până pe 23 aprilie, variațiile termice diurne vor fi nesemnificative, iar media maximelor se va situa în jurul valorii de 17 grade. După această dată va exista o creștere a valorilor maxime până la 22 de grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi în creştere după data de 26 aprilie.

Cum va fi vremea în Transilvania în următoarele două săptămâni

Potrivit meteorologilor, transilvănenii vor avea parte de vreme mai înnorată până la data de 23 aprilie, cu maxime de 14-15 grade Celsius.

Ulterior, temperaturile vor crește constant până la 20 de grade.

De menționat este și faptul că în primele nopți ale acestui interval, temperaturile nocturne ar putea coborî până la pragul înghețului. Apoi, temperatura aerului va crește până spre 5 grade.

Și în Transilvania se vor înregistra ploi după data de 26 aprilie.

Cum va fi vremea în Maramureș în următoarele două săptămâni

Până în data de 22 aprilie, în Maramureș vor fi temperaturi maxime de 15 grade, caracterizând o vreme uşor mai rece decât în mod normal. După această dată se încălzește până la 18-20 de grade, dar din 26 aprilie cresc șansele de ploi.

Cum va fi vremea în Moldova în următoarele două săptămâni

Meteorologii spun că vor fi 12-13 grade în prima parte a intervalului, o vreme rece pentru această perioadă, dar din 23 aprilie temperaturile vor crește simțitor, înregistrându-se 20 de grade.

În cea de a a doua săptămână vin ploile, astfel că și temperaturile scad ușor din 27 aprilie, până la 18-19 grade.

Apoi, până la sfârşitul intervalului, variaţiile termice vor fi nesemnificative.

Cum va fi vremea în Dobrogea în următoarele două săptămâni

Până în data de 23 aprilie, media regională a valorilor diurne va fi de 12 – 14 grade. Apoi temperatura aerului va creşte uşor, spre o medie a maximelor de 19 grade, în data de 27 aprilie. Ulterior acestei date va exista o scădere a regimului termic diurn, iar până la sfârşitul intervalului, variaţiile temperaturilor maxime vor fi nesemnificative şi media acestora se va situa în jurul a 17 grade.Probabilitatea de ploaie va creşte după data de 27 aprilie.

Cum va fi vremea în Muntenia în următoarele două săptămâni

În Munteania vor fi 15-16 grade până în data de 23 aprilie. Apoi, temperatura va crește până la 23-24 de grade, în data de 28 aprilie.

Ulterior acestei date va exista o scădere uşoară şi până la sfârşitul intervalului de prognoză media maximelor va fi de 20 – 22 de grade.Probabilitatea de ploaie va creşte după data de 27 aprilie.

Cum va fi vremea în Oltenia în următoarele două săptămâni

În primele două zile, temperatura va fi de 14 grade, apoi va exista o creştere treptată spre o medie de 23 de grade, în data de 27 aprilie.

Ulterior acestei date, temperatura aerului va scădea uşor până la 20 de grade Celsius.Probabilitatea de ploaie va creşte după data de 27 aprilie.

Cum va fi vremea la munte în următoarele două săptămâni

Lamunte, temperaturile maxime, până în data de 23 aprilie, vor fi în medie de 5 grade. Meteorologii spun că vor crește ulterior până la 10 grade.

Minimele vor fi negative, înregistrându-se chiar și minus cinci grade în primele zile ale intervalului menționat.

Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată din data de 26 aprilie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`