Marian Vanghelie: Nu am de gând să influențez martorii. Cred într-o normalitate (VIDEO)

Marian Vanghelie: Nu am de gând să influențez martorii. Cred într-o normalitate (VIDEO)
Foto: B1 TV

Edilul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a sosit joi la Curtea de Apel București, acolo unde se judecă cererea sa prin care cere înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar, informează B1 TV.

Acesta a declarat jurnaliștilor prezenți că nu are de gând să influențeze martorii din dosar, dar este pregătit de orice verdict, pentru că ”noi, românii avem o soartă mai grea și reușim să ne călim unii pe ceilalți”. Însă, susține acesta, vrea să revină la o situație de normalitate.

”Nu am de gând să influențez. Nu prin influențarea martorilor voi câștiga procesul. Nu pot să-mi permit să spun ce decizie vor da judecătorii. Cred într-o normalitate”, a declarat Vanghelie la sediul CAB.

Acesta a precizat că iubita sa, Oana Mizil, se simte bine din punct de vedere medical, dar având în vedere toate evenimentele negative din ultima perioadă, aceasta poate avea problema nu doar în ceea ce privește o naștere prematură, ci și în momentul nașterii.

”Cred că pe toți ne pregătește Dumnezeu pentru orice. Emoții, știți că vin așa pe parcurs, când te apropii atunci sunt emoțiile cele mai mari. Când l-a născut prima soție pe Alexandru m-am dus cu colegul meu, Piedone, și sora medicală i l-a pus în brațe lui și am început să plângem amândoi. Cam așa stau lucrurile”, a spus acesta referitor la cel de-al doilea copil pe care Oana Mizil îl va aduce în curând pe lume.

”Nu-mi mai este frică de nimic, doar de Dumnzeu! Noi românii avem o soartă mai grea și reușim să ne călim unii pe ceilalți”, a conchis acesta.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`