Lovitură pentru Bogdan Olteanu! Fostul viceguvernator BNR, condamnat la 16 zile de arest preventiv (VIDEO)

Lovitură pentru Bogdan Olteanu! Fostul viceguvernator BNR, condamnat la 16 zile de arest preventiv (VIDEO)
foto: cvlpress.ro

Fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu a primit o lovitură de proporții în dimineața zilei de vineri. Mai exact, acesta a trecut de la arest la domiciliu la 16 zile de arest preventiv, potrivit B1 TV.

Decizia ca Bogdan Olteanu să petrează 16 zile după gratii a fost luată de către ÎCCJ. Mai exact, judecătorii au scăzut zilele pe care acesta le-a stat deja în arest la domiciliu, cererea procurorilor DNA ca acesta să petrează 30 de zile în arest fiind admisă.

"Raportat la dosarului domnului Bogdan Olteanu, s-a considerat necesară formularea acestei contestații pentru că și din punctul săud e vedere, orice măsură preventivă era neavenită. Controlul judiciar putea fi o măsură digerabilă, deoarece nu avea urmărită libertatea de mișcare. Am considerat necesar ca această măsură preventivă este în neregulă. Din nefericire, la ICCJ, soluția a fost alta. S-a admis contestația DNA. Nu pot comenta acest lucru, deși mă nemulțumește această soluție. Mergem mai departe și cu fiecare act procedural, încercăm să dovedim nevinovăția domnului Bogdan Olteanu", a explicat avocatul fostului viceguvernator BNR.

Lovitură pentru Bogdan Olteanu! Fostul viceguvernator BNR, condamnat la 16 zile de arest preventiv

#DIRECT_ONE_a83ykb#

Fostul viceguvernator BNR este cercetat pentru luare de mită în dosarul lui Liviu Mihaiu.

Olteanu ar fi primit șpagă în schimbul unor demersuri la unii membri ai Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`