Jandarmul găsit mort la Sibiu a fost ucis: A fost înjunghiat de două ori în piept

Jandarmul găsit mort la Sibiu a fost ucis: A fost înjunghiat de două ori în piept

Jandarmul  care asigura paza Consulatului German din Sibiu a fost ucis. Este concluzia la care au ajuns anchetatorii, care au stabilit că bărbatul a decedat după ce a fost înjunghiat. În plus, echipajul medical ajuns la Consulatul German, acolo unde a fost găsit jandarmul, nu a observat la faţa locului nicio armă albă. Potrivit medicilor, bărbatul a fost înjunghiat de două ori în piept.

Un trecător a observat că jandarmul este prăbușit într-o baltă de sânge și a sunat la 112. O ambulanţă a venit repede la faţa locului, dar din păcate medicii nu au au mai putut face nimic. Tânărul fusese înjunghiat mortal, de două ori, în zona pieptului.

Anchetatorii au stabilit că este vorba de o crimă și caută acum să dea de urma celui care l-a înjunghiat mortal pe jandarmul de 35 de ani. Primele indicii ar putea apărea chiar de pe camerele de supraveghere montate la intrarea în consulat.

„Cercetarea nu este încă terminată. Se pare că este vorba de o infracțiune de omor. Jandarmul aflat în post de pază vizavi de consulat asigura paza consulatului. A fost găsit cu mai multe leziuni traumatice, respectiv plăgi înjunghiate pectorale”, a declarat procurorul Ioan Boțoc.

Deşi consulatul se află într-o zonă selectă și liniștită a Sibiului, nimeni dintre cei care locuiesc în zonă nu a auzit sau văzut ceva.

Jandarmul a fost înjunghiat în piept de două ori. Paramedicii au estimat că a fost ucis cu cel puțin două ore înainte de sosirea lor la locul faptei. Subofițerul găsit mort era angajat al Jandarmeriei Sibiu din 2005 și era considerat unul dintre cei mai buni oameni.

Anchetatorii continuă cercetările și chestionează și angajații Consulatului pentru a afla detalii care să îi conducă spre rezolvarea cât mai rapidă a crimei.

Sibiu: Jandarmul găsit mort a fost ucis

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`