"În democraţie, hoţii stau la puşcărie": Legea grațierii scoate românii în stradă. Protest cu mii de oameni în Capitală (VIDEO)

"În democraţie, hoţii stau la puşcărie": Legea grațierii scoate românii în stradă. Protest cu mii de oameni în Capitală (VIDEO)

UPDATE 21.30 Protestul din Piața Victoriei se apropie de final, cei mai mulți dintre oameni plecând spre casă. Potrivit Digi 24, o nouă manifestație este anunțată pentru duminică la ora 17.00.

UPDATE: Aproximativ 3.000 de oameni au ajuns în Piața Victoriei și protestează în fața Guvernului. În Piața Victoriei se strigă"Demisia", "DNA săvinăsăvăia", "PSD, ciuma roșie", potrivit HotNews.ro.

Potrivit Digi 24, în Piața Victoriei sunt 3.000-3.500 de persoane. Protestatarii scandează și împotriva Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, și împotriva președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Intenția Guvernului de a da o ordonanţă de graţiere şi una de modificare a Codului penal a scos românii în stradă. Peste o mie de bucureșetni s-au adunat miercuri seară în Piața Universității pentru a protesta față de posibilele măsuri, informează News.ro. Potrivit altor surse, la protest ar participa aproximativ 3.000 de persoane.

Oamenii, care s-au mobilizat în urma unei inițiative lansate pe Facebook, au scandat mesaje ca "În democraţie, hoţii stau la puşcărie", "Colectiv!", "Dragnea si ai lui, ciuma neamului".

În jurul orei 19.30, manifestanții au plecat în marș către Palatul Victoria, însoțiți de jandrami. Potrivit sursei citate, oamenii agită cartonaşe roşii şi poartă pancarte pe care scrie "Vrem sistem de sănătate, nu iertare de păcate", "Jos labele de pe Codul penal".

Printre participanții la protest se numără și preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR) Nicuşor Dan şi senatorul USR Vlad Alexandrescu.

Legea grațierii scoate oamenii în stradă

#DIRECT_ONE_nnqnpr#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`