Imaginea dezastrului: Focul de artificii care a declanşat iadul într-un club în care erau sute de persoane (FOTO)

Imaginea dezastrului: Focul de artificii care a declanşat iadul într-un club în care erau sute de persoane (FOTO)

Tragedia care a îndoliat România a pornit de la artificiile folosite de formaţia care susţinea concertul din Colectiv, vineri seara. Pe Facebook au apărut mai multe imagini din club, precum şi explicaţii ale martorilor aflaţi acolo în momentul dezastrului. (Detalii despre clubul Colectiv – AICI)

Astfel, Vlad Buşcă notează pe Facebook că nu a fost vorba de nici o explozie, ci de “artificii simple care au sărit pe stâlpul din faţă”

Legat de incident, nu a fost nicio explozie ci artificii simple care au sarit pe stalpul din fata, asta e poza. In 5 secunde a ars tot buretele, in 30 de secunde cred ca ardea tot,” a scris acesta pe Facebook, postând şi o imagine cu începutul focului de artificii.

O altă imagine postată pe internet arată impactul tragediei din clubul Colectiv. Astfel, în fotografie se poate vedea cum sute de oameni (martorii vorbesc de peste 400 de persoane) se distrează într-un spaţiu relativ restrâns. Se pot observa şi stâlpii din club, care se presupune că au luat primii foc şi au declanşat nebunia.

În incendiul din Colectiv au murit 27 de persoane, peste 160 fiind rănite. O parte din victime sunt încă neidentificate. Guvernul intenţionează să decreteze trei zile de doliu national după această tragedie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`