Hotărârea în cazul lui Dan Șova a fost publicată în Monitorul Oficial (VIDEO)

Hotărârea în cazul lui Dan Șova a fost publicată în Monitorul Oficial (VIDEO)
Foto: B1 TV

UPDATE: Hotărârea privind votul din 25 martie în cazul lui Dan Șova a apărut în Monitorul Oficial, după ce președintele Senatului a semnat-o în cursul zilei de miercuri, după mai multe zile în care situația a fost critică, având în vedere că statutul senatorilor și deputaților a fost modificat, astfel încât în cazul cererilor justiției, majoritatea să fie formată din 50+1 din numărul total ai membrilor prezenți și nu al tuturor membrilor.

UPDATE: Hotărârea în cazul senatorului PSD Dan Șova a fost trimisă la Monitorul Oficial, urmând să fie publicată în cursul zilei de miercuri.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri că hotărârea în cazul respingerii cererii DNA pentru Dan Șova a fost adoptată și va fi trimisă la monitorul oficial, informează B1 TV.

Tăriceanu a explicat că de fapt este formalizarea hotărârii luate în 25 martie în cazul lui Dan Șova.

Președintele Comisiei Juridice, Cătălin Boboc, a spus că hotărârea în cazul lui Dan Șova trebuia redactată în ziua votului.

Comisia juridică a Senatului a decis, marţi, să trimită înapoi la Biroul Permanent, un proiect de hotărâre prin care se constată că în urma votului din 25 martie în cazul Şova, nu s-au întrunit condiţiile pentru încuviinţarea arestării sale preventive.

Hotărârea a fost adoptată cu şase voturi pentru şi cinci împotrivă.

Hotărârea în cazul Dan Șova a fost adoptată

Urmăriți B1TV.ro și pe
`