Grav accident pe Centura Capitalei. Cinci persoane au fost grav rănite, după ce două utilitare s-au lovit de un microbuz

Grav accident pe Centura Capitalei. Cinci persoane au fost grav rănite, după ce două utilitare s-au lovit de un microbuz

Un grav accident s-a petrecut joi seara pe Centura Capitalei. Mai multe persoane au fost grav rănite în urma impactului dintre două utilitare și un microbuz, transmite Evenimentul Zilei.

Accident teribil lângă București

Cinci oameni au ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident teribil care a avut loc în apropiere de municipiul București.

Pasagerii unuimicrobuzau ajuns la spital în urma unuiaccidentgrav care a avut loc în orașul Bragadiru, județul Ilfov, lângă București.

Din primele informații furnizate de Inspectoratul dePolițieal Județului (IPJ) Ilfov reiese că teribilul accidentul a avut loc în jurul orelor 18.50.

Traficul rutier în zona accidentului a fost blocat

Conform reprezentanților IPJ, trei autovehicule au fost implicate în evenimentul rutier care s-a produs pe DN 6- Bragadiru, la intersecția cu breteaua DNCB (Centura Bucureștiului). Mai precis, accidentul a implicat lovirea unui microbuz de 8+1 și două autoutilitare și s-a soldat cu rănirea a 5 persoane, dintre care 1 a suferit leziuni grave.

Cele 5 victime au primit îngrijiri medicale si au fost transportate laspital, de cătreechipajul medical sosit la fața locului.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri din Ilfov, pentru stabilirea cauzei producerii accidentului.

În urma incidentului petrecut, autoritățile competente au restricționat momentan traficul din zonă, prima bandă de pe ambele sensuri fiind blocată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`