BREAKING NEWS Cazul fetei incendiate din Mehedinți. Criminalul Ion Turnagiu a încercat să se sinucidă

BREAKING NEWS Cazul fetei incendiate din Mehedinți. Criminalul Ion Turnagiu a încercat să se sinucidă
Sursa Foto: Observator

Ion Turnagiu, criminalul în serie care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinți, ar fi vrut să se sinucidă în arestulInspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mehedinți, transmite Wowbiz.ro.

CriminalulIon Turnagiua fost găsit spânzurat, cu tricoul, de către agenții de poliție din județulMehedinți. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Criminalul din Mehedinți a vrut să se sinucidă în arest

Criminalul în serie, care a fost eliberat condiționat și arestat din nou după ce a incendiat o fată în vârstă de 17 ani din Mehedinți, ar fi încercat să se spânzure în celulă, folosindu-se de lenjeria intimă. Mai exact, el și-a făcut o funie din lenjeria intimă și tricou.Bărbatul a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, iar conducerea Centrului de Arest și Reținere Preventivă al IPJ Mehedinția deschis o anchetă care se află în curs de desfășurare. În prezent, acesta se află sub paza agenților de poliție.

IPJ Mehedinți a transmis un comunicat de presă cu privire la tragicul eveniment, scrie Gândul.ro.

”În această după-amiază, un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile si se afla în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Politiei Judetean Mehedinți a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare. Acesta a fost descoperit de polițiști, care i-au acordat primul ajutor pana la sosirea echipajelor medicale. În acest moment, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicală, fiind sub paza și supravegherea polițiștilor”, au anunțat reprezentanții IPJ Mehedinți.

Din fericire, incidentul care s-a desfășurat în cursul zilei de joi nu s-a soldat cu nicio victimă, Ion Turnagiu fiind salvat în ultimul moment, notează sursa citată anterior.

Ion Turnagiu, condamnat la închisoare pe viață

Criminalul în serie,Ion Turnagiu, se afla în arestul poliției din data de 13 iunie. El a fost arestat preventin după ce a incendiat o adolescentă în vârstă de 17 ani din localitatea Dîrvari, din județul Mehedinți, la un an după ce a fost eliberat condiționat.Din păcatefataîn vârstă de doar 17 ani nu a mai făcutfațăarsurilor care i-au afectat mareparte din suprafața corpului și a murit.

Reamintim că Ion Turnagiu, cercetat pentru tentativă de omor, a recunoscut în fața judecătorului, atunci când a fost audiat, că i-a dat foc fetei, spunând că-i pare rău, dar că dorește să i se acorde o șansă pentru a o ajuta pe victimă să-și revină, ”întrucât dispune de resurse materiale și relații necesare în tratamentul acesteia”.

În dosar se precizează, de asemenea, că, din cercetările efectuate, rezultă că inculpatulavea o relație de prietenie cu victima și familia acesteia, iar în urmă cu aproximativ 4 zile, tânăra a depus o plângere penală pentru infracțiunea de viol față de acesta.

“Fiind audiat, inculpatul și-a rezervat dreptul la tăcere și nu a dorit să dea declarație în cauză, cu motivarea că nu a mâncat de 4 zile și a fost foarte supărat când a aflat că Ş.M.L.A a formulat o plângere penală pentru viol împotriva sa”, se arată în dosar, conform Pro TV.

De-a lungul timpului, Turnagiu a comis mai multe crime.Bărbatul în vârstă de 45 de ani fusese condamnat în anul 1994 la închisoare pe viaţă,pentru uciderea a cinci persoane, însă a fost eliberat în cursul anului trecut, după 25 de ani de detenţie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`