Familia lui Kovesi a primit noaptea mai multe telefoane de la spionii israelieni. Tatăl, fratele și fostul soț ai șefei DNA erau sunați frecvent (VIDEO)

Familia lui Kovesi a primit noaptea mai multe telefoane de la spionii israelieni. Tatăl, fratele și fostul soț ai șefei DNA erau sunați frecvent (VIDEO)
Foto; ziuaconstanta.ro

Laura Coduța Kovesi, șefa de la DNA este subiectul principal într-un scandal în care mai multe persoane de naționalitate israeliană sunt acuzate că au încercat să o spioneze pe aceasta. Metodele prin care aceștia o făceau erau diferite, și implicau chiar și rudele Laurei Codruța.

Cei doi israelieni au fost fost ridicați de la un hotel de lux din capitală, ca urmare a unor denunțuri făcute de către rudele șefei de la DNA.

În principal, cei hărțuiti au fost tatăl, fratele și fostul soț. Nu erau telefoane de amenințare, ci unele apeluri făcute între orele 2 și 3 noaptea. În aceste apeluri, persoane de naționalitate straină inițiau discuții despre dosare penale. Tatal si fratele Laurei Koveși au făcut denunțuri în acest caz.

Cum a fost spionată Kovesi

#DIRECT_ONE_f4nlkq#

Unul dintre cei care au făcut aceste lucruri a recunoscut faptele. Dosarul a fost dus la DIICOT, iar ei au început o cercetare despre modul în care și cine a comandat aceste înformații. Până acum nu se cunoaște cine a dorit aceste informații legate de Laura Codruța Kovesi.

Aceasta a susținut că, în acest caz, este vorba despre o încercare nereușită de intimidare.

Suspecții, Dan Zorella și Avi Yanus, sunt foști directori de informații, dar și cofondatori și directori executivi ai companiei israeliene de investigații private Black Cube, aceeași firmă în care a activat și Meir Dagan, fost director Mossad (spionajul israelian) între 2002 și 2011. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`