Dispecerul, către o fată care a reclamat la 112 că e șicanată în trafic: ‘Habar nu am! Poate dura jumătate de oră, poate dura o oră, poate dura 20 de minute sau poate dura 3 ore. Asta e legislația. La revedere!’

Dispecerul, către o fată care a reclamat la 112 că e șicanată în trafic: 'Habar nu am! Poate dura jumătate de oră, poate dura o oră, poate dura 20 de minute sau poate dura 3 ore. Asta e legislația. La revedere!'

UPDATE:Ministrul de Interne trimite corpul de control la Vrancea, după ce un dispecer 112 i-ar fi spus unei tinere că NU are echipaje disponibile pentru a o ajuta. Președinte SNPPC: ‘Avem deficit de 25.000 de mii de oameni’ (detalii aici)

O fată de 18 a sunat la Poliție pentru a reclama că este șicanată în trafic de o mașină, care a urmărit-o până acasă, dar dispecerul i-a explicat că nu mai sunt echipaje disponibile pentru a ajunge la ea, astfel că intervenția ar putea dura până la trei ore, potrivit g4media.ro citând Realitatea TV.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

CONVORBIRE ADOLESCENTĂ – DISPECER POLIȚIE, potrivit surselor citate:

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

„Fata: Și cât timp ar trebui să aștept ca să pot pleca?

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Dispecer: Habar nu am! Poate dura jumătate de oră, poate dura o oră, poate dura 20 de minute sau poate dura 3 ore. Habar nu am! Doamnă, domnișoară, să nu credeți că ei au altă treabă decât munca de poliție! Sunt la un caz unde cineva era amenințat cu un cuțit că este omorât. Adică trebuiau să fie acolo…

Fata: Toate echipajele?

Dispecer: Nu toate, doamnă. V-am dat exemplu doar de unul. Asta este legislația. La revedere!

Paula Enache, purtător de cuvânt IPJ Vrancea, a oferit explicații la Realitatea TV, în emisiunea Legile Puterii: „Ma voi documenta si va voi spune cate echipaje de Politie sunt, imediat ce am aceasta informatie. Politia judetului Vrancea are un deficit de personal. Un echipaj are program de 8 ore pe zi si sunt trei schimburi.

Nu ne-am mai confruntat cu astfel de situatii, dar vom face o analiza si vor fi dispuse masurile legale, daca se va constata ca cineva nu si-a facut treaba.

Am luat act de aceasta sesizare in cursul zilei de astazi, din media. Daca pentru dumneavoastra prezinta interes, voi reveni in cel mai scurt timp cu cifre concrete”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`