DIICOT confirmă oficial o a doua victimă. Oasele găsite în pădurea din Caracal NU sunt ale Alexandrei, ci ale unei fete de 15-19 ani

DIICOT confirmă oficial o a doua victimă. Oasele găsite în pădurea din Caracal NU sunt ale Alexandrei, ci ale unei fete de 15-19 ani

DIICOT confirmă oficial o nouă victimă, în condițiile în care rămășițele descoperite în pădurea din Caracal nu sunt ale Alexandrei Măceșanu. Oasele îi aparțin unei fete de 15-19 ani, fiind diferite de cele găsite în casa lui Gheorghe Dincă.

SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, ÎN LACRIMI, DE DURERE! DIN PĂCATE, A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Așadar, prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore, arată comunicatul instituției.

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră