Criminalul din Onești, primele imagini din spital. Ce se întâmplă cu Ghoerghe Moroșanu, după ce a fost transferat la Spitalul Județean Bacău (VIDEO)

Criminalul din Onești, primele imagini din spital. Ce se întâmplă cu Ghoerghe Moroșanu, după ce a fost transferat la Spitalul Județean Bacău (VIDEO)
FOTO: captură YouTube

Joi, au apărut pe rețelele sociale primele imagini cu criminalul din Onești, pe targă, în timpul transferului de la Spitalul din localitate la Spitalul Județean Bacău. În cursul zilei de miercuri, starea de sănătate a bărbatului s-ar fi agravat, motiv pentru care a fost necesar transferul la SJU Bacău.

Reamintim că bărbatul a ucis doi electrician, în apartamentul său din localitate, după ce i-a sechestrat preț de câteva ore pe balconul locuinței.Soția bărbatului care a sechestrat și ucis doi muncitori, luni, în orașul băcăuan Onești, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de complicitate la luare de ostatici.

În ce stare este Ghoerghe Moroșanu, criminalul din Onești

La Bacău, Gheorghe Moroșanu este internat în secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență.

„Întrucât starea pacientului s-a deteriorat, a început să facă febră, s-a decis trimiterea acestuia în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru efectuarea unui computer tomograf şi internarea într-un spital de rang superior. A fost internat în Secţia anestezie terapie-intensivă prin intermediul Secţiei de chirurgie. La internare, pacientul este conştient, cooperant, respiră spontan, echilibrat hemodinamic. S-a efectuat computer tomograf la cap, torace şi abdomen şi se aşteaptă rezultatul la analizele de sânge efectuate pentru stabilirea unei conduite terapeutice ulterioare”, a declarat Adina Lupu, directorul medical al Spitalului Județean Bacău, potrivit Impact.ro.

Miercuri, starea de sănătate a criminalului din Onești s-a agravat, după ce a fost detubat. Șeful secției de ATI de la Spitalul Onești a declarat, în cursul zilei de miercuri, acest lucru:

„În momentul actual starea generală a pacientului este în ușoară agravare. S-a luat legătura cu Spitalul Județean Bacău să îl transferăm la Bacău pentru investigații, fiind un spital de rang superior am decis că e mai bine pentru pacient să fie transferat. A devenit instabil hemodnamic, febril, cu o stare generală în agravare. Tensiunea a început să îi scadă, acum e pe un suport vaso-constructor”, a declarat medicul Dumitru Vartic, potrivit sursei citate mai sus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Mă simt președintele României, ceea ce am și fost de 4 ani, pentru că noi n-am avut președinte
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)