Coronavirus. Încă 6 decese în România duc bilanțul total la 168

Coronavirus. Încă 6 decese în România duc bilanțul total la 168
Foto: Hepta.ro

Autoritățile române au anunțat, luni, alte șase decese printre pacienții infectați cu noul coronavirus din România, astfel că bilanțul fatalităților înregistrate la nivel național a urcat la 168. Victimele raportate luni seară provin din Botoșani, Cluj, Mureș, Timiș, Hunedoara și Neamț.

Cu încă șase decese, bilanțul fatalităților din România a ajuns la 168

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică,decesul 164 se referă la un bărbat de 84 de ani, din județul Cluj.Internat în 5 aprilie în SCBI Cluj cu diagnosticul de Bronho-pneumonie dreapta, Insuficiență respiratorie acută, Suspect infecție COVID-19. Recoltat și confirmat în 6 aprilie. Pacientul a fost internat în perioada 17 martie – 1 aprilie în Institutul de hepatologie din Cluj (pentru Hepatita cu VHE) unde sunt cazuri confirmate cu COVID-19

Comorbidități: HTA, Stare posthepatita cu VHE tratată cu ribavirina, Litiaza biliara, Insuficiență renală acută funcțională ușoară.

Mai departe, decesul 165 se referă la un bărbat de 56 de ani, din județul Mureș.Internat în SCJ Târgu Mureș -Boli Infecțioase în data de 30 martie, transferat în ATI la 1 aprilie. Recoltat pentru COVID-19 în 31 martie, confirmat în 31 martie. Decedat în 1 aprilie. Comorbidități: Insuficiență Renală Cronică, HTA.

Pacientul a facut hemodializă. Contact cu alt caz confirmat cu COVID-19 din același centru de dializa.

Decesul 166 vizează un bărbat de 56 de ani, din județul Timiș. Internat în SCBI Victor Babeș Timișoara în data de 4 aprilie, proba recoltata pentru COVID în aceiași zi. Confirmat în 4 aprilie. Decedat in 6 aprilie. Comorbidități: Diabet zaharat insulinodependent.

Decesul 167 se referă la un bărbat de 70 de ani, din județul Hunedoara.Internat în 3 aprilie în SJU Hunedoara, transferat în ATI în 5 aprilie, intubat si ventilat. Confirmat in 5 aprilie. Decedat în 5 aprilie. Fără legătură epidemiologică identificată. Comorbidități: Adenom de prostată.

Decesul 168 se referă la o femeie de 54 de ani, din județul Neamț. Internată în 16 martieîn SJU Piatra Neamț –ATI cu diagnosticul de Insuficiență respiratorie acută. Tumora duodenala- în observație. Anemie severa. Pneumonie în observație. Probă recoltată pentru COVID-19 în 16 martie. Confirmată în 30 martie. Decedată în 5 aprilie.

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ DESPRE VICTIMELE COVID-19 DIN ROMÂNIA

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ A JUDEȚELOR DIN CARE PROVIN VICTIMELE

România a trecut, luni, de 4.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus

Potrivit datelor furnizate luni de autorități, în România au fost confirmate deja 4.057 de cazuri de infectare cu COVID-19. Dintre acestea, 193 au fost diagnosticate doar de la ultima raportare. Dacă 406 pacienți au fost declarați vindecați și externați, 179 rămân internați la terapie Intensivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
08:18 - Armata israeliană l-a ucis pe unul dintre cei mai importanți lideri Hezbollah
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)