Cine este omul de afaceri Mihai Bizu, reținut de poliție. Bărbatul a încercat să-şi înece soţia și a violat-o

Cine este omul de afaceri Mihai Bizu, reținut de poliție. Bărbatul a încercat să-şi înece soţia și a violat-o
Sursa Foto: Impact.ro

Afaceristul Mihai Bizu este unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori imobiliari din Capitală şi judeţul Ilfov. Bărbatul a fost reţinut de către organele de poliţie, după ce a încercat să-şi înece soţia pe litoral, pe care ulterior a violat-o cu sălbăticie.Tentativa de crimă ar fi avut loc în curtea unei vile de lux din stațiunea Mamaia, unde cei doi plecaseră în vacanță.

Cine e afaceristul Mihai Bizu, reținut de poliție

Un cunoscut om deafaceridin Capitalăa fostreținutpentru tentativă de omor, după ce și-aagresat soția.Agresorul estedirectorul general al comăaniei Apollo Residence, iar până acuma ridicat zeci de clădiri, în comuna Popeşti Leordeni, în apropiere de staţia de metrou Dimitrie Leonida, IMGB şi comuna Chiajna.

Apollo Residence este prezentă pe piaţa imobiliară locală de mai bine de 11 ani. Omul de afaceri, Mihai Bizu, a pus bazele companiei în anul 2009, pe timp de criză financiară, împreună cu un prieten care avea în posesiun teren, pe care cei doi l-au folosit pentruaridica primul imobil. Odată cu trecerea timpului, afacerea s-a dovedit a fi una profitabilă, iar omul Mihai Bizu a ajuns să ridice bloc după bloc.

A încercat să își înece soția la Mamaia

În prezent, Mihai Bizu se numără printre cei mai cunoscuţi dezvoltatori imobiliari din Bucureşti şi judeţul Ilfov.Acesta a fost reținut și așteaptă să fie prezentat în fața judecătorilor pentru mandat de arestare de 29 de zile, după cea încercat să o înece la Mamaia, în județul Constanța.De parcă nu ar fi fost de ajuns, cuprins de furie, acesta și-a violat partenera de viață, fără pic de milă.

Ulterior, Irina Popescu, soția lui, l-a acuzat pe Bizu de viol, după ce a încercat să o omoare într-o vilăînchiriată de niște prieteni cu care au mers, în concediu, la mare,relatează Adevărul.ro.

”În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viața, rezultat care nu s-a produs datorită intervenției altor persoane.

Va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile, pentru infracțiunile mai sus menționate”, se arată într-un comunicat transmis de procurori presei.

În cursul zilei de vineri, Mihai Bizu a fost dus la audieri în urma teribilei fapte pe care a putut să o comită față de soția sa.În următoarele zile, omul de afaceri, va fi prezentat în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Soția sa, Irina Popescu, este de origine din Republica Moldova și este instructor de yoga.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`