CAZUL CARACAL / Raportul cerut de Cumpănașu referitor la INML este GATA. Ministrul Pintea: Familia Alexandrei Măceșanu va decide dacă îl face public

CAZUL CARACAL / Raportul cerut de Cumpănașu referitor la INML este GATA. Ministrul Pintea: Familia Alexandrei Măceșanu va decide dacă îl face public
Foto: Captură B1 TV

Raportul Corpului de control referitor la INMLa fost terminat, a anunțat, joi, ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Aceasta a menționat că cel târziu vineri va fi transmis familiei Alexandrei Măceșanu, cea care l-a cerut.

„Eu am primit azi-noapte raportul (miercuri – n.r.), este gata. Trebuie să parcurgă nişte paşi legali, inclusiv să fie analizat astfel încât să nu existe date din anchetă care să fie publicate. După această analiză, vom transmite raportul celui care l-a cerut şi care va decide dacă va publica parte din el sau nu – mâine cel târziu, pentru că azi-noapte raportul a fost gata”, a spus ministrul, potrivit Agerpres.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Alexandru cumpănașu, unchiul Alexandrei, a mers, miercuri, în audiență la ministrul Sănătății, după ce în spațiul public au apărut informații din raportul ADN făcut pe oasele găsite în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă.

Sorina Pintea a mai precizat, după efectuarea raportului, că că problema medicinei legale nu este legată de o lipsă de personal, ci de tarifele percepute pentru prestarea serviciilor.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

„Dacă vorbim despre specialitatea medicină legală, nu putem vorbi despre lipsa de personal majoră, pentru că, poate dintr-un motiv, să spun, mai pragmatic, oamenii au ales medicina legală fiind foarte bine plătită înainte de majorarea salariilor. S-au făcut paşi importanţi şi în zona respectivă. Problema medicinei legale, în acest moment, apropo de rapoarte, pentru că am avut discuţii cu cei de acolo înainte de a se întâmpla alte lucruri, este legată de tarifele pe care, în acest moment, medicina legală le are pentru prestarea serviciilor, pentru că o parte din finanţare vine din veniturile proprii. (…) În niciun caz nu sunt afectate anchetele de aceste finanţări pe tarife din venituri proprii. Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii, Ministerul Sănătăţii finanţează”, a afirmat Pintea, potrivit sursei citate.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră