Care este starea lui Marcel Pavel, diagnosticat cu noul coronavirus

Care este starea lui Marcel Pavel, diagnosticat cu noul coronavirus

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus. Cântărețul a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. CântărețulMarcel Pavel,despre care se știaîncă de miercurică este suspect de coronavirus și care aștepta analizele testelor,a fost transportat de urgență la spital cu izoleta.

Cum se simte Marcel Pavel după ce a fost diagnosticat cu coronavirus

Artistul se simțea rău de câteva zile, însă credea că are o simplă răceală. El a fost testat pentru Covid-19 la începutul săptămânii, iar miercuri aștepta rezultatele.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, declarase Marcel Pavel cu câteva ore înainte de a afla rezultatul.

Marcel Pavelnu a fost asimptomatic. Primele simptome auapărut în timp ce se afla pe platoul de filmare de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Totuși, starea de sănătate a acestuia este stabilă, având simptome ca de răceală, după cum afirma chiar el miercuri.

Cum a contactat Marcel Pavel noul coronavirus

Marcel Pavela fost foarte activ în ultima perioadă de timp. Mai mult, duminică, interpretul a sărbătorit ziua de naștere a soției sale.

Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soție Violeta Pavel își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună «LA MULȚI ANI!» Dumnezeu să ne binecuvânteze!“, a scris el într-un mesaj pe Facebook.

Se prea poate ca cineva din grupul de prieteni să fi fost purtător asimptomatic al noului coronavirus.

În mod normal, ar trebui ca toate persoanele cu careMarcel Pavela intrat în contact – inclusiv membrii familiei sale – să fie plasate în izolare, pentru a putea preveni răspândirea virusului.

Mai rău este faptul că Marcel Pavel a intrat în contact cu mai multe persoane, ocupându-și timpul cu activitățile cu care ne-a obișnuit deja. Cu doar câteva zile înainte de a fi confirmat cu noul coronavirus, artistul ducea o viață liniștită, participând la filmările pentru noul sezon „Te cunosc de undeva“ de la Antena 1.

Andreea Bălan și Monica Anghel sunt doar dăuă dintre vedetele cu care a intrat în contact Marcel Pavel de curând.

În plus, artistul a avut câteva apariții TV.El a apărut în emisiuni precum„Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, dar şi la „Teo Show“, de la Kanal D, unde a mers pentru a-și promova o piesa recent lansată.

Bilanțul cazurilor de SARS-CoV-2 în România

Grupul de Comunicare Strategică anunța, miercuri, că în ultimele 24 de ore au fost identificate 345 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Este cel mai mare număr de infectări din ultimele șase săptămâni. Astfel, bilanțul total ajunge la 22.760 de cazuri depersoane infectate cuCOVID–19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.117 au fost declaratevindecate și externate. Totodată, autoritățile mai anunță 14noi decese în ultimele 24 de ore.Până astăzi, 1.451 persoane diagnosticate cu infecție cuCOVID-19au decedat.

La terapie intensivă, în acest moment, sunt internați 161 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.504 persoane, iar lte 87.624 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 585.353 de teste.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie