Apocalipsa ne ocoleşte din nou: Omenirea a trecut cu bine peste ora 11:11, din 11.11.’11. Ce urmează?

Apocalipsa ne ocoleşte din nou: Omenirea a trecut cu bine peste ora 11:11, din 11.11.’11. Ce urmează?
Foto: iliketogeek.blogspot.com

11 noiembrie 2011, ora 11:11,data de care cei mai prăpăstioși dintre numerologi s-au temut cel mai tare s-a adeverit a fi o zi obișnuită ca oricare alta.

Potrivit clarvăzătorilor și superstițioșilor de-a lungul istoriei s-au întâmplat multe pe 11.11, iar în ziua în care cifra 1 cea bună este alături de 1 cel rău tot soiul de întâmplări neprevăzute se pot întâmpla. Însă, în ciuda acestor avertizări și îndoieli, ziua de astăzi a fost ferită de apocalipsă, iar oamenirea nu a avut de suferit.

 Numerologii au început să se teamă încă din cele mai vechi timpuri, pentru că, potrivit lor, în spatele lui stau mai multe nenorociri care au lovit omenirea. Cea mai recentă a avut loc în America, respectiv atentantele de la 11 septembrie, în care chiar și unul dintre avioanele implicate purta numărul de cursă 11.

“Întotdeauna cifra 11 a dat stări de războaie, probleme, divergențe, pierderi de vieți omenești, pierderi în diferite ipostaze, că sunt accidente de mașină, sinucideri. Nu este o cifră pentru absolut nimic. Știm că avem în istorie 11 septembrie, mai avem alte 11 atentate care au fost”, a declarat Mihai Voropchievici, înainte de “apocalipsă”.

Cutremur în România, cu puţin înainte de ora 11:11. Vezi AICI mai multe detalii

Acum, rămâne de văzut dacă această stare de nervozitate, despre care numerologii au vorbit, o să se ârepete și în anii următori. Va fii oare sfârșitul lumii pe 12.12. 2012 așa cum calendarul mayaș a prezis sau viața va continua și după această dată?

Conform Susan Mibrath, curator la Muzeul de Istorie Naturală din Florida, a declarat în numele arheologie că nu a fost descoperit, până acum, vreun document care să ateste că maya credea că lumea se va sfârși în 2012, ci că în acel moment se va încheia un ciclu calendaristic, care fără îndoială va avea și urmări la nivel planetar, dar nu neapărat apocaliptice.

11.11.11: Apocalipsa nu a venit nici astăzi

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_12492').select();" id="embed_text_12492" />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`