A murit tatăl Mădălinei Manole. Ion Manole fusese diagnosticat cu COVID-19

A murit tatăl Mădălinei Manole. Ion Manole fusese diagnosticat cu COVID-19

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, s-a stins din viață, miercuri, la Spitalul Județean din Ploiești. Bărbatul fusese diagnosticat cu Covid-19, iar starea sa de sănătate s-a agravat rapid.

„DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!”, a scris Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, pe Facebook.

A murit tatal Madalinei Manole

Tatăl Mădălinei Manole intrase înstop cardio-respirator

Bărbatul de 77 de ani era infectat cu coronavirus şi miercuri dimineaţă a intrat în comă, fiind ţinut în viaţă doar de aparate.

Totodată, Ion Manole suferea de numeroase afecțiuni, care i-au degradat starea de sănătate. În ultimele sale clipe,tatăl Mădălinei Manole ajunsese în comă, iar medicii nu au mai putut face nimic.Tatăl artistei suferea de o mulțime de probleme de sănătate, printre care afecțiuni ale sistemului circulator.

“Are la activ un atac cerebral, un infarctși multe alte probleme de sănătate. Starea lui de sănătate era, oricum, una precară. Din păcate, organismul lui nu are putere să lupte cu virusul ăsta perfid, care îl omoară puțin câte puțin. Din păcate, nu răspunde nici la tratamentul cu plasmă, iar medicii nu mai pot face nimic pentru el. Fiul său, Marian Manole, este conștient de toate aceste lucruri și se pregătește de înmormântare”, au declarat apropiați ai familiei Manole, pentruimpact.ro.

Marian Manole,fratele regretatei artiste, spunea încă din cursul zilei de miercurică bătrânul a primitșanse foarte mici de supraviețuire, rugându-i totuși pe medici să facă tot ce este omenește posibil să-l salveze.

„Eu am rugat în fiecare zi doctorii de acolo să îl treacă pe plasmă, să încerce un tratament, dar mi s-a spus că tratamentul cu plasmă nu e avizat. E doar în teste și se acordă pacienților foarte gravi. I-am rugat să îl testeze și cu plasmă că poate răspunde pozitiv. Dacă veștile sunt la fel de proaste, nu știu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta, să îmi dea vestea. Alerg. Firmă funerară, cimitir.

Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate decedaților de COVID. Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir. Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastat nu se poate face. Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: “nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului”. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul”, a declarat Marian Manole, în cursul zilei, pentru Antena Stars.

Din păcate, inima bărbatului a încetat să mai bată, acesta stingându-se din viață la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Ploiești, unde era ventilat mecanic, deoarece nu mai putea respira de unul singur.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:16 - PNL va discuta în ședința de miercuri și despre posibila ieșire de la guvernare, spune Alexandru Muraru: „În momentul în care Marcel Ciolacu a devenit prim-ministru, totul s-a degradat” (VIDEO)
12:07 - Biden va discuta cu Netanyahu despre atacul Israelului asupra Iranului. Bombardamentele asupra infrastructurii petroliere iraniene au potențial extrem de periculos
12:04 - 800.000 de români vor primi începând de astăzi plicuri privind amnistia fiscală. Poșta Română a început deja să le distribuie
11:58 - Florin Roman, deputat PNL: Cerem PSD și lui Marcel Ciolacu să voteze proiectul PNL care pune cruce țepelor imobiliare
11:52 - Groapa în care a căzut o mașină nu se afla în curtea unei școli, precizează Primăria Sectorului 6: Incidentul a avut loc pe un teren privat, aflat în proprietatea unei societăți
11:42 - Mihai Tudose cere cercetări după declarațiile PNL despre decizia CCR: Dacă nu se confirmă, cei care au lansat în spațiul public asemenea acuzații doar pentru a-și justifica în avans niște eșecuri trebuie să plătească (VIDEO)
11:38 - 50 Cent spune că a prevăzut scandalul celebrităților de la petrecerile lui Puff Daddy: „A făcut tot ce se spune iar ceilalți i-au fost complici”
11:34 - Kate Middleton, din nou la spital. Prințesa de Wales este monitorizată îndeaproape
11:24 - Tragedie în localitatea Coșteiu din Timiș. Un bătrân a ars de viu în propria locuință
11:18 - Marcel Ciolacu: Extindem programul Creditul Fermierului. Majorăm și bugetul schemei / Anul acesta, până pe 30 septembrie, am alocat agriculturii peste 5 miliarde de euro pentru măsuri de sprijin (VIDEO)