Klaus Iohannis: Alegerile se organizează inclusiv în localitățile carantinate. Secțiile de vot vor fi pregătite foarte bine. Fiecare român care dorește să voteze, o poată face în siguranță

Klaus Iohannis: Alegerile se organizează inclusiv în localitățile carantinate. Secțiile de vot vor fi pregătite foarte bine. Fiecare român care dorește să voteze, o poată face în siguranță

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seară, în cadrul unei conferințe de presă că se va putea vota, la alegerile parlamentare depe 6 decembrie,chiar și în localitățle carantinate în acest moment.

Șeful statului a explicat că românii vor putea vor putea vota în condiții de maximă siguranță, pentru că „secțiile de vot au primit instrucțiuni precise”.

„E foarte bine să știe lumea că alegerile se organizează inclusiv în localitățile carantinate. Nu vor exista îngrădiri. Secțiile de vot vor fi pregătite foarte bine, cu respectarea măsurilor de protecție, dar ne-am asigurat ca fiecare român care dorește să voteze să o poată face în siguranță. Secțiile de vot au primit instrucțiuni precise”, a declarat Klaus Iohannis.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Președintele a dat asigurări că nu va reinstiui caranatina națională, după alegerile de la începutul lunii decembrie

Președintele Klaus a declarat că nu intenționează să reinstituie carantina la nivelul întregii țări, după alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

„În acest context de carantină și lockdown, vreau să fie foarte clar: nu există nici o intenție, eu nu intenționezsă promovez o carantină la nivel național după alegerile parlamentare din 6 decembrie. Repet, fiindcă sunt politicieni fără scrupule care încearcă să se promoveze cu știri de tip senzațional. Deci, lockdown-ul nu se întâmplă.Abordarea s-a dovedit că dă rezultate. Vom continua să instituim măsuri zonale sau regionale, în localități,unde situația o impune, deci unde avem o creștere prea mare”, a declarat președintele țării.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`