Liberalul Vergil Chițac a câștigat Primăria Constanței. Rezultate provizorii

Liberalul Vergil Chițac a câștigat Primăria Constanței. Rezultate provizorii
Foto: Vergil Chițac / Facebook

UPDATE, 28 septembrie, ora 9.50 – Potrivit rezultatelor parțiale, liberalul Vergil Chițac a căștigat alegerile pentru Primăria Constanței cu27,06%, fiind urmat deStelian Ion (USR-PLUS)- 23,13% șiDecebal Făgădău (PSD) – 23,07%.

Liberalul Vergil Chițac a câștigat alelgerile pentru Primăria municipiului Constanța, potrivit datelor provizorii, după numărarea voturilor din 77 de secții.

Astfel, Chițac (PNL) ar fi obținut 9.600 de voturi, actualul primar, Decebal Făgădău (PSD) – 8.600, iar Stelian Ion (USR-PLUS) – 8.100, potrivit focuspress.ro.

Lupta pentru Primăria Constanței a fost extrem de strânsă. Potrivit exit-poll-ului valabil pentru ora 19.30, Vergil Chițac și Stelian Ion erau umăr la umăr.

„Nu m-am așteptat la rezultat. Tocmai d-asta e frumoasă democrația. Uneori, chiar și știința infirmă unele locruri. Au fost mai puțini cu 2000 de oameni dar nu este o problemă având în vedere situația actuală. A fost o campanie dificilă. Este mai dificil decât acum 4 ani de zile și acum am fost prinși și la mijloc între PSD și PNL. Plecarea PSD-ului acasă este un semnal. Trebuie să facem pași importanți pentru Constanța. Le mulțumesc constănțenilor că au ieșit la vot și îi asigur de toată prețuirea mea”,a declarat Vergil Chițac.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`