Ziua, în amiaza mare, un bărbat a reușit să spargă sediul unui post de poliţie din Arad. Acesta a furat o uniformă și s-a îmbrăcat cu ea: „Se mai întâmplă”

Ziua, în amiaza mare, un bărbat a reușit să spargă sediul unui post de poliţie din Arad. Acesta a furat o uniformă și s-a îmbrăcat cu ea: „Se mai întâmplă”
Sursa Foto: Captură Video

În vârstă de 36 de ani, un bărbat din Arad a spart sediul unui post de poliție. Mai mult decât atât, acesta era drogat, iar după ce a intrat în clădire a furat o uniformă și a plecat la plimbare.

Un tânăr drogat a spart sediul unui post de poliţie din Arad

Caz șocant în Arad. Un bărbat a reușit să escaladeze sediul unui post de poliție și să spargă clădirea. Și asta nu este tot, deoarece a furat câteva obiecte și o uniformă de poliție, s-a îmbrăcat în ea și a plecat pe bicicletă prin județ, notează observatornews.ro.

„Poliţiştii au constatat că uşa de acces a postului de poliţie prezintă urme de forţare, fără a se fi pătruns în post, iar la etaj s-ar fi pătruns prin acoperiş în locuinţa de serviciu”, a transmis Herbei Mădălin, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Oamenii din zonă au rămas șocați de cele întâmplate.

„Suntem de râsul lumii, dacă ajungem să fie spart şi sediul poliţiei”

„Se mai întâmplă. Au mai furat arme, au mai furat pistolul”

„Acum, la noi, orice se poate întâmpla”, sunt câteva păreri ale persoanelor din comuna Păuliş.

Hoțul a fost prins și încătușat

Polițiștii au reușit să-l prindă pe hoț, câteva ore mai târziu, la zeci de kilometri. Se pare că individul se ascundea într-un carter rezidenţial din oraş.

„În baza probatoriului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților judecătoriei Lipova, cu propunerea luării de măsuri preventive”, a mai declarat Herbei Mădălin, purtător de cuvânt IPJ Arad.

De asemenea, după verificările amănunțite făcute de anchetatori, bărbatul consumase substanțe psihotrope.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`