Vremea rea continuă să facă ravagii în ţară. O vijelie a smuls acoperişul unui bloc şi l-a trântit peste mașini, într-o parcare din Bistrița

Vremea rea continuă să facă ravagii în ţară. O vijelie a smuls acoperişul unui bloc şi l-a trântit peste mașini, într-o parcare din Bistrița
Sursa Foto: Captură Video

Vremea rea a făcut ravagii în Bistriţa, acolo unde o vijelie a smuls acoperişul unui bloc şi l-a trântit pe cinci maşini parcate.

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor rămâne scăzute pentru restul săptămânii, iar vremea nu se va îmbunătăți decât săptămâna viitoare, notează observatornews.ro.

La un pas de tragedie în Bistriţa

Din fericire în maşinile parcate între blocuri în Bistriţa nu se aflau oameni în momentul în care acoperișul de tablă s-a prăbușit.

Cu toate acestea, autoturismele n-au scăpat însă întregi. Locatarii au rămas îngroziţi și susțin că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru.

În judeţul Suceava a nins ca în poveşti

În unele locuri vântul a făcut ravagii, în timp ce în altele a nins ca în povești. Șoferii nu prea au fost încântați de vremea de afară, ținând cont că abia și-au schimbat cauciucurile de iarnă cu cele de vară.

De asemenea, a nins și în masivul Ceahlău, la Cabana Dochia. Totul în jur a fost acoperit de un start alb de zăpadă, iar vizibilitatea a fost extrem de redusă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)