Un vlogger român, șocat de călătoria cu trenul de la București la Sibiu: „Nu-mi vine să cred” (VIDEO)

Un vlogger român, șocat de călătoria cu trenul de la București la Sibiu: Nu-mi vine să cred (VIDEO)
Foto: captura video.

Un vlogger a călătorit cu trenul de la București la Sibiu pentru prima dată după 25 de ani și a fost impresionat de condițiile CFR, de viteza cu care a parcurs distanța și, mai ales, de curățenie, scrie Ora de Sibiu.

Marian a fost uimit de condiții

Marian Adventures are aproape 80.000 de abonați și prezintă călătoriile sale în videoclipuri scurte pe canalul său de YouTube.

Duminică, vloggerul a postat un videoclip în care a lăudat călătoria cu trenul de la București la Sibiu. După 25 de ani în care nu a mai călătorit cu trenul, Marian a fost uimit că a ajuns la Sibiu în doar cinci ore.

„Pare foarte bine. E curat, scaunul este confortabil. Va trebui să fac cam cinci, șase ore până la Sibiu”, spune vloggerul când urcă în tren.

Vloggerul laudă CFR

Trenul a ajuns la timp în Sibiu, după o călătorie de cinci ore.

„Am ajuns la Sibiu exact la minutul la care trebuia să ajung. Nu-mi vine să cred. A fost o călătorie foarte plăcută cu trenul, am dormit o perioadă. Nu-mi vine să cred câți oameni am cunoscut în tren, foarte mulți tineri, asta este o altă surpriză pentru mine.

Civilizație, curățenie, toate laudele pentru CFR după 25 de ani în care nu am mai călătorit cu trenul. A fost o experiență foarte plăcută, am făcut cinci ore, dar și cu mașina e cam același timp. Sunt mulțumit, încântat, nu-mi vine să cred”, spune vloggerul.

Videoclipul a adunat peste 45.000 de vizualizări și peste 200 de comentarii pe YouTube.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`