Un urs a murit, după ce a fost lovit de două mașini, pe Autostrada A3

Un urs a murit, după ce a fost lovit de două mașini, pe Autostrada A3
Sursa foto: Captură Youtube

Un accident nefericit s-a produs pe Autostrada A3, la kilometrul 42, în tronsonul Gilău-Turda, când un urs a fost lovit de două mașini. Animalul a pierit în urma coliziunilor, iar ambele autovehicule implicate au suferit daune materiale, conform informațiilor furnizate de Cluj24.

Impact mortal pentru un urs, pe Autosrada A3

Incidentul a avut loc la data de 4 septembrie, în jurul orei 04:10 dimineața, pe sensul de mers Gilău-Turda al Autostrăzii A3 Turda-Borș. Un șofer în vârstă de 43 de ani, din municipiul Brașov, care conducea un ansamblu de vehicule, a lovit un urs care a apărut brusc pe carosabil. Din nefericire, șoferul nu a putut evita impactul cu animalul sălbatic.

Ulterior, un alt autoturism a intrat în coliziune cu ursul aflat pe șosea. Ca urmare a acestui accident, ambele vehicule au suferit daune materiale semnificative, iar ursul a murit în urma leziunilor suferite.

Teste Etilotest Negative

Șoferii ambelor autovehicule au fost supuși testelor etilotest, iar rezultatele au indicat absența alcoolului în sângele acestora.

La locul accidentului s-au deplasat reprezentanți din cadrul DRDP (Direcția Regională de Drumuri și Poduri) și Garda de Mediu Cluj, care au preluat animalul decedat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`