Un urs a fost lovit de mașini în județul Prahova

Un urs a fost lovit de mașini în județul Prahova
Un urs a fost lovit de mașini în județul Prahova. Sursa Foto: Youtube Captură foto/Munții României

Joi, în zona localităţii Cornu, un urs a fost lovit de o mașină în timp ce a pătruns pe DN1. În urma impactului, ursul a sărit peste separatoarele de sens și a fost lovit de o a doua mașină, însă acesta a scăpat cu viaţă și a fugind în pădure, potrivit ziarulincomod.

Un urs a fost lovit de mașini

Animalul a fost ulterior găsit în pădure, iar la fața locului s-au deplasat reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare Prahova pentru a verifica starea animalului.

„În jurul orei 19,30, pe DN1, Cornu – km 99+800, pe sensul de coborâre, un urs a pătruns pe partea carosabilă şi a fost acroşat de un autoturism. Ulterior, acesta a sărit peste separatoarele de sens, fiind acroşat de un alt auto care se deplasa pe sensul Ploieşti – Braşov”, informează IPJ Prahova.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat faptul că în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

„La acest moment, poliţiştii asigură zona atât în vederea împiedicării producerii altor evenimente rutiere, cât şi în vederea protejării cetăţenilor”, au mai transmis reprezentanții IJP Prahova.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, rezultatele au fost negative.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`