Un tânăr şi-a pârât prietenii la poliţie că nu l-au primit la petrecerea de Revelion

Un tânăr şi-a pârât prietenii la poliţie că nu l-au primit la petrecerea de Revelion
foto: captura video

Un tânăr dinIași s-a răzbunat pe cei pe care până mai ieri îi numea prieteni din cauză că aceștia nu l-au invitat pe petrecereaa pe care au organizat-o în noaptea dintre ani.

Un bărbat din Iași ”și-a turnat” prietenii la poliție pentru că nu l-au primit la petrecere

Zilele trecute, ieșeanul a auzit că, la unul din prietenii săi, se pune de-o petrecere ca în vremurile de dinainte de pandemie.Din primele informații reiese faptul că invitațiile au fost date pe şest. Și asta ca petrecăreții să nu trezească cu organele de polițiepe cap.

În casa unde urma să se desfăşoare petrecerea se intra ca înbarurile americane din timpul prohibiţiei, pe uşa din spate şi cu mare fereală. Bărbatul în cauză nu arespectat regula şi a apărut la poarta principală, făcând mare zgomot. Prin urmare, nu i-a răspuns nimeni. Enervat la culme, tânărul a sunat la câţiva dintre cei despre care ştia sigur că se aflăînăuntru. Cu toate acestea, nu i-a răspuns nimeni.

Supărat nevoie mare, bărbatul a renunţat şi a plecat spre casă. Pe drum, s-a întâlnit cu o patrulă de poliţie şi i-a venit pe loc gândul răzbunării. I-a oprit pe agenţi şi le-a spus că la adresa respectivă are loc o petrecere pe cinste, cu încălcarea regulilor impuse în contextul epidemiei de SARS-CoV-2.

Tânărul neprimit la petrecere a fost răzbunat

Imediat, agenții de poliție s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că faptele semnalate se confirmă, luminile erau aprinse în toată casa, iar muzica răsuna la maxim. Ca atare, au bătut în poartă, pornind totodată semnalele acustice şi vizuale ale autospecialei.

În zadar au încercat petrecăreţii să scape de sancţiuni stingând pe dată luminile şi oprind muzica, căci oamenii legii nu s-au lăsat amăgiţi şi au continuat să stea de veghe, insistând cu bătutul la poartă. Neavând încotro, proprietarul le-a deschis în cele din urmă, iar tinerii au fost legitimaţi şi apoi amendaţi, notează presa locală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`