Un tânăr și-a lăsat mașina pe malul Oltului și s-a aruncat în râu. Trupul lui a fost adus la mal

Un tânăr și-a lăsat mașina pe malul Oltului și s-a aruncat în râu. Trupul lui a fost adus la mal
Foto ilustrativ: ISU

Un tânăr s-ar fi aruncat în râul Olt după ce și-a abandonat mașina. Mai multe echipaje de intervenție au ajuns la fața locului și încearcă să îl aducă la viață.

S-a aruncat în râu

Incidentul a avut loc în Slatina, județul Olt, joi, în jurul orei 18.00. O persoană a alarmat autoritățile după ce un tânăr și-a abandonat mașina pe malul râului și a fugit până la apă, iar martorii nu au putut interveni pentru a-l împiedica pentru că totul s-a petrecut mult prea repede, conform Adevărul.

Tânărul de 26 de ani este din orașul Piatra-Olt, după documentele pe care le-au găsit polițiștii în mașina acestuia.

Trupul lui a fost găsit și adus la mal

La fața locului s-a intervenit și cu o barcă, iar trupul băiatului a fost scos la mal și s-au efectuat manevere de resuscitare.

„Echipaje din cadrul ISU Olt, cu o autospecială pentru scafandri, un echipaj SMURD, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și ambarcațiune cu motor, au acționat în zona Clubului Nautic, pentru căutarea unui bărbat înecat în râul Olt. În sprijinul militarilor au acționat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, una dintre acestea cu medic.

Căutările au fost începute pe luciul apei, fiind continuate cu ajutorul scafandrilor. Bărbatul a fost găsit la aproximativ cinci metri de mal, adâncimea apei fiind de circa trei metri”, au anunțat reprezentanții ISU Olt.

Echipajele medicale au început numaidecât resuscitarea lui.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`