Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat cu un briceag într-un bar din Neamţ

Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat cu un briceag într-un bar din Neamţ
Sursa foto: Shutterstock

S-a lăsat cu scandal într-un bar din judeţul Neamţ. Un tânăr de doar 19 ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un alt bărbat.

Conflict spontan terminat la spital și după gratii

Bărbații s-ar fi luat la ceartă din senin. Polițiștii au fost alertați ieri, prin apel 112, de către un tânăr de 19 ani.
Acesta a semnalat faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Din primele verificări, a reieșit că în jurul amiezii, în timp ce se află pe terasă unui bar din localitatea Trifești, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 55 de ani l-a lovit cu un briceag, potrivit Observator.

În urmă loviturii, tânărul a ajuns la spital. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a ajuns în spatele gratiilor pentru 24 de ore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:44 - Gheorghe Falcă o acuză pe ministrul Simona Bucura Oprescu că a făcut un anunț neconstituțional: „Nu putem sta cu mâna în sân să vedem anumite nedreptăți și să nu le corectăm” (VIDEO)
13:38 - Luna lui Jupiter, Ganymede, a fost lovită de un asteroid de 20 de ori mai mare decât cel care a ucis dinozaurii
13:31 - La un pas de tragedie! O fetiță de 2 ani, în comă după ce a fost spălată de mama ei cu o soluţie de deparazitare a oilor
13:31 - Radu Nechita, despre anularea penalităților pentru datornici: Teama mea este că măsura este un simptom al unei panici. Bugetul țării este gestionat într-un mod absolut înspăimânător (VIDEO)
13:01 - Forţe sporite la un incendiu de vegetaţie din Vâlcea. Suprafaţa afectată a ajuns la aproximativ 40 de hectare
12:58 - Aproape 5.500 de gospodării din România în care locuiesc 11.611 de persoane nu au acces la energie electrică
12:51 - Octavian Berceanu, despre incendiile de vegetație: Avem o legislație criminală. Incendierea miriștilor există pentru oameni săraci și proști / Primarii nu vor să își supere electoratul (VIDEO)
12:30 - Sibiu: Un bărbat a fost reţinut după ce a fost prins că producea şi vindea ilegal coniac
12:27 - Simona Bucura Oprescu: Cei care atacă reforma sunt adevărații adversari ai echității în sistemul de pensii / Doar 4,4% dintre pensii vor avea aceeași valoare după indexarea de la 1 ianuarie (VIDEO)
12:20 - Clăparul Roger O’Donnell de la The Cure dezvăluie că suferă de o formă „agresivă” de cancer de sânge: „Nebuna cu coasa a bătut la uşă şi nu am răspuns”