Un tânăr a spart un bar, apoi o casă și a pălmuit proprietarul. A fost reținut de polițiști

Un tânăr a spart un bar, apoi o casă și a pălmuit proprietarul. A fost reținut de polițiști
Sursa Foto: Facebook / Poliția Capitalei

Un tânăr de 20 de ani din Alba a fost arestat preventiv după ce a furat dintr-un bar circa 10.000 de lei și a dat spargerea și într-o casă, unde a și plămuit proprietarul.

Cum a dat spargerea

Incidentul a avut loc în Vințu de Jos, județul Alba. Tânărul observase de ceva timp unde sunt puși banii în bar, iar după aceea a dat spargerea, purtând o cagulă pe cap. A intrat pe geam și a luat toții bani. Apoi, și-a încercat norocul și la o casă, dar proprietarul a văzut că cineva încearcă să îl tâlhărească și a sunat la 112, conform știrileprotv.

„Am venit dimineață la serviciu și am găsit sticla spartă la ușă, cioburi jos, piatra, un bolovan aruncat aici, cum a spart, și am mers la seiful cu bani, seiful era gol. A luat toți banii, cu cagulă, într-o cămașă, pantaloni și pantofi, l-am recunoscut că ziua a fost la mine în bar”, a spus Daniela Răcătăian, proprietar bar.

În imagini se vede cum tânărul s-a îndreptat direct spre casa de marcat și a luat banii din seif, care nu era închis, fără nicio ezitare.

Și-a încercat norocul și în casa unui localnic

După miezul nopții, băiatul a intrat și în curtea unui localnic, dar acesta l-a prins în fapt, iar pentru că s-a speriat, hoțul a început să-l ia la palme pe proprietar, apoi s-a făcut nevăzut.

Polițiștii au reușit să îș prindă pe tânăr și l-au arestat preventiv pentru furt calificat, lovire și violare de domiciliu. Proprietarul barului își așteaptă încă banii, pentru că cei 10.000 de lei furați încă nu au fost recuperați.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`