Un pui de urs a fost lovit de o mașină pe drumul național care leagă Brașovul de Pitești / Animalul nu prezenta semne vitale

Un pui de urs a fost lovit de o mașină pe drumul național care leagă Brașovul de Pitești / Animalul nu prezenta semne vitale
Sursa foto: Pixabay.com

Un pui de urs a fost lovit, luni seara, 14 august, pe DN 73, în Brașov, de un șofer care circula pe porțiunea de drum care leagă Municipiul Brașov de Municipiul Pitești.

Tragicul incident a fost filmat de către șoferii aflați în trafic.

Conform imaginilor martorilor, animalul părea să fie lipsit de semne vitale.

Pui de urs, lovit de un șofer care nu a putut evita impactul

Animalul a fost lovit în plin de un autovehicul, după ce șoferul nu a mai putut evita impactul. Văzând acestea, conducătorul auto a tras pe dreapta și a anunțat accidentul la numărul de urgență 112, unde a așteptat echipajul de poliție.

Drumul național DN73 leagă Brașovul de Râșnov, Bran, Rucăr, Câmpulung și Pitești. O mare parte din cei 133 de kilometri parcurg un traseu accidentat cu serpentine, care duce la Fundata, la altitudini de peste 1.000 de metri, conform Gândul.

În urmă cu trei zile, autoritățile ploieștene căutau un urs care umbla liber în zona de nord a municipiului Ploiești.

În urmă cu câteva săptămâni, au fost înregistrate mai multe semnalări cu privire la prezența unui urs în aceeași zonă din nordul municipiului Ploiești. Autoritățile au informat populația cu privire la această situație prin intermediul mesajelor RO-ALERT.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`