Un profesor de la un liceu din Brașov, acuzat de elevi de hărțuire sexuală. „Le propune raporturi sexuale”

Un profesor de la un liceu din Brașov, acuzat de elevi de hărțuire sexuală. „Le propune raporturi sexuale”
Sursa foto: Pixabay.com

Un profesor de la un liceu din Brașov este acuzat de elevii săi de hărțuire sexuală. Aceștia spun că de câțiva ani acesta le face avansuri și le face favoruri în timpul orelor. El le scria elevilor mesaje prin care le propune raporturi sexuale. Cu toate acestea, dascălul își ia apărarea și spune că este o înscenare.

Face avansuri elevilor

Profesorul de Etică de la Colegiul Economic din Brașov, în vârstă de 40 de ani, lucrează în instituție de 13 ani. Acesta este acuzat de elevi că are un comportament indecent în timpul orelor, dar și în afara lor, informează observatornews.

„Știa că mă duc la sală, că fac sport și mi-a zis că să mă duc la sală, ca să-mi crească aia mică mare. Acum o săptămână, în timp ce eram cu el la oră. Eu eram în bancă și el îmi scria aceste mesaje. Da, se uita la mine insistent, ca să vadă ce răspund. Există mesaje în care el le propune raporturi sexuale altor elevi”, a spuns o elevă.

„Eram odată în fața clasei și mi-a arătat poze cu el, din Costinești și el , dând scroll printre poze, ne-a arătat, mie și unui coleg, o poză cu el în chiloți. Și ne-a întors telefonul special să vedem”, a mai spus alt elev.

Elevii susțin că băieții de care îi plăcea nu îi suspune verificărilor la clasă, doar pe restul.

Elevii au apelat la un voluntar de pe internet

Aceștia nu s-a adresat conducerii școlii și nu au depus nici plângere la Poliție, dar au apelat la un voluntar renumit pe internet pentru demascarea agresorilor sexuali. Dascălul a fost tras la răspundere în curte școlii, în văzul elevilor.

„La noi la școală n-a venit nimeni, până în acest moment, să spună că se simte hărțuit. Ei comunică de obicei cu profesorii, spun ce probleme au. De ce nu au spus problema aceasta chiar nu îmi dau seama”, a transmis Camelia Starețu, director colegiu.

Cazul este anchetat de Inspectoratul Școlar și de către Poliție, iar în cazul în care dovezile sunt reale se vor lua măsuri.

Cu toate acestea, dascălul își susține nevinovăția și afirmă că totul a fost înscenat. El a mai transmis că și el se va adresa Poliției.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`