Un primar din Vrancea este acuzat că a bătut un preot de față cu enoriașii săi: „M-a lovit și a vrut să stingă țigara pe mine”

Un primar din Vrancea este acuzat că a bătut un preot de față cu enoriașii săi: „M-a lovit și a vrut să stingă țigara pe mine”
Sursa Foto: Facebook

Un preot acuză că a fost bătut de primarul unei comune din județul Vrancea de față cu enoriașii săi.

Se pare că altercația a aut loc în comuna Corbița, iar conflictul dintre cei doi este unul mai vechi.

Primarul unei comune din Vrancea, acuzat că a bătut un preot

Preotul din comuna Corbița, îl acuză pe edilul aceleiași comune că l-a agresat de față cu enoriașii din cauza unei troițe pe care primarul vrea să o demoleze.

„A venit la mine, m-a lovit, m-a scuipat, m-a înjurat și a vrut să stingă țigara pe mine. Am fost la Poliție și am depus plângere, am și martori”, a declarat preotul, potrivit Vrancea24.

Cu toate acestea, primarul spune însă că este vorba despre un conflict mai vechi cu preotul, troița fiind ridicată ilegal.

„E un conflict de doi ani și jumătate, unde dânsul a făcut o construcție ilegală. L-am tot lăsat să-și strângă calabalâcul, m-am deplasat cu viceprimarul, să văd dacă a făcut ceva, am făcut poze, dansul e cercetat și de protoierie, când să plecăm, a venit el, i-am răspuns la „Bună ziua” și a început: „Băi … ai venit să demolezi?”.

Eu i-am spus că nu stric eu, va strica altcineva pe banii tăi, m-a înjurat de mamă, mi-am văzut de treaba mea, l-am sunat pe protopopul de la Panciu, domnul Haliciu minte ca un ordinar, a venit să-i dau adeverință, să-i subvenționez sumele cu o adeverință că nu realizează venituri, e un escroc. A fost la Poliție, a mințit și acolo ca un ordinar, de ce nu vă spune că l-am scăpat de pușcărie de trei ori când și-a făcut acte pe numele bisericii, am pus batista pe țambal și l-am ajutat ca să nu se ducă la pușcărie”, a transmis edilul pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`