Un microbuz de persoane și un TIR, implicate într-un accident rutier în județul Vaslui

Un microbuz de persoane și un TIR, implicate într-un accident rutier în județul Vaslui
FOTO: Romania24.ro

Un microbuz de transport persoane și un TIR au fost implicate în cursul zilei de marți, produs pe raza localităţii Crasna. Reprezentanți ISU Vaslui au transportat o tânără însăracinată, în vârstă de 18 ani de urgență la spital, din cauza rănilor suferite în urma impactului, scrie Agerpres.

În microbuz se aflau 20 de persoane

Reprezentanții ISU Vaslui au anunțat că în microbuzul de transport persoane se aflua 20 de pasageri, doar unul dintre ei fiind rănit. Este vorba despre o femeie în vârstă de 18 ani, gravidă.

La sosirea echipajelor de intervenţie, s-a constatat că în accident au fost implicate două autovehicule, un TIR şi un microbuz, fiind înregistrată o victimă. În microbuzul pentru transport persoane se aflau 20 de pasageri. Echipajul de prim-ajutor a evaluat starea persoanelor implicate în accident, dintre acestea doar o persoană de sex feminin necesitând îngrijiri medicale. Victima, în vârstă de 18 ani şi însărcinată, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu fractură de membru inferior”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, potrivit sursei citate mai sus.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, de către polițiștii rutieri, vinovat de producerea accidentului ar fi fost șoferul microbuzului, care nu a respectat distanța legată față de TIR-ul care circula în aceeași direcție, scrie sursa citată mai sus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`