Un interlop orădean a fost arestat preventiv pentru că și-a hărțuit soția cu 1.700 de mesaje și apeluri într-o lună

Un interlop orădean a fost arestat preventiv pentru că și-a hărțuit soția cu 1.700 de mesaje și apeluri într-o lună
Sursa Foto: Facebook / Poliția Capitalei

Un bărbat din Oradea, personaj cunoscut în lumea interlopă, cu numeroase infracțiuni în palmares, a fost arestat preventiv pe 5 septembrie după ce și-a hărțuit soția cu aproape 1.700 de mesaje și apeluri telefonice într-o singură lună, deși pe numele său fusese emis ordin de protecție.

Răzvan Parfene a fost arestat pentru 30 de zile

Anchetatorii au stabilit că faptele au fost comise în perioada 25 iulie – 28 august 2024, timp în care bărbatul ar fi contactat-o pe soția lui de aproape 1.700 de ori.

A sunat-o, dar i-a trimis și mesaje text prin intermediul unor aplicaţii de mesagerie. Răzvan Parfene a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a încălcat astfel ordinul de restricție cerut de soția sa.

El nu s-a apropiat de ea, însă a găsit o altă metodă de a o teroriza: telefoane și mesaje nonstop. Ordinul de restricție fusese emis de polițiști pe 25 iulie 2024, după ce bărbatul și-ar fi agresat fizic soția și pe un alt membru al familiei, arată Libertatea.

În urma agresiunii, victimele au avut nevoie de 3 – 6 zile de îngrijiri medicale. Cercetat pentru violență în familie „Ar fi încălcat măsurile dispuse printr-un ordin de protecţie emis de către Judecătoria Oradea, față de acesta, pe o perioadă de 12 luni, începând cu data de 25 iulie a.c., după ce la data de 23 iulie a.c., în locuința comună și în parcarea din fața imobilului, ar fi agresat-o atât pe femeia de 32 de ani, cât și pe un alt membru al familiei, aceștia necesitând pentru vindecarea leziunilor suferite între 3 și 6 zile de îngrijiri medicale.

Pentru aceste fapte, bărbatul a fost reținut la vremea respectivă, pentru 24 de ore, iar în prezent este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de lovirea sau alte violențe”, au transmis, într-un comunicat, reprezentanții IPJ Bihor.

Pe 4 septembrie, polițiștii Biroului Poliției de Proximitate Oradea au dispus reținerea lui Parfene pentru 24 de ore, pentru încălcarea continuată a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție (1.695 de acte materiale), arată sursa citată.

În aceeaşi zi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele interlopului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură pe care acesta o poate contesta la Tribunalul Bihor.

Bărbatul are la activ mai multe nelegiuiri, fiind condamnat în mai multe rânduri pentru tâlhărie, distrugere, consum de substanțe interzise la volan, dar și infracțiuni rutiere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - Care sunt destinațiile ideale de vacanță pentru luna octombrie? Sunt la prețuri accesibile și turiștii se pot bucura de o vreme ideală
23:53 - Kelemen Hunor: Ciolacu s-a dus la Ursula von der Leyen cu Negrescu şi s-a întors cu Mînzatu / Iohannis poate merge pe urmele lui Iliescu la Senat. ”Stabilitate” înseamnă să găseşti o rezolvare şi pentru domnul preşedinte
23:24 - Cum trebuie să ne pregătim calorifele pentru sezonul rece. Când și cum trebuie să le desfundăm corect
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de membri ai grupării Hezbollah au fost răniți, după ce în aparatele pe care le purtau s-a declanșat o cantitate mică de explozibil (VIDEO)
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)