Un gălățean a incendiat și lovit mai multe mașini ale rudelor sale. Membrii familiei s-au trezit cu mașinile distruse

Un gălățean a incendiat și lovit mai multe mașini ale rudelor sale. Membrii familiei s-au trezit cu mașinile distruse
Sursa foto: Shutterstock

Un bărbat de 36 de ani comuna Barcea, din județul Galați, este cercetat de polițiști după ce a incendiat și lovit mai multe mașini care erau ale rudelor sale.

A lovit mai multe mașini ale rudelor sale

Bărbatul a intrat cu mașina în altul în mod intenționat, în comuna Barcea, acolo unde locuiește. Apoi, a mers pe strada Margaretelor, în zona unei grădinițe și ar fi lovit de mai multe ori mașina soției sale, în care se afla, în dreapta, și cumnata lui. Ea a reușit să iasă din mașină cu răni ușoare. Ea a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, conform știrileprotv.

Bărbatul și-a continuat drumul și a mers acasă la un bărbat de 50 de ani, unde a lovit, tot intenționat, două mașini care erau parcate în fața casei.

Apoi, el s-a deplasat în saatul Podoleni, din comuna Barcea, unde locuiește sora lui de 40 de ani și ar fi incendiat mașina pe care a condus-o el, dar și cea a surorii sale.

„Joi, dispeceratul 112 a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la doua autoturisme, in localitatea Podoleni, comuna Barcea, judeţul Galaţi. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de la Garda Iveşti şi echipajul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Tecuci, pompierii reuşind să lichideze incendiul în limitele găsite. A ars un autoturism VW Passat în proporţie de 100% , iar la al doilea autoturism marca Mercedes C220 a ars zona compartimentului motor. Cauza incendiului este acţiunea intenţionată a unei persoane, care ar fi rudă cu persoana păgubită”, a transmis ISU Galaţi.

Bărbatul a fost prins și transportat la spital

Polițiștii au găsit bărbatul și l-au transportat la o unitate medical pentru a-I fi recoltate probe biologice și pentru a stabili dacă a consumat băuturi alcoolice sau droguri.

Aceștia au deschis un dosar penal pentru săvărâlirea infracțiunii de vătămare corporală și distrugere, iar în funcție de rezultate probelor, se va putea extinde urmărirea penală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`