Un bucureștean a pariat 3000 de euro pe Nicușor Dan. „Eu l-am votat pe Piedone!”

Un bucureștean a pariat 3000 de euro pe Nicușor Dan. „Eu l-am votat pe Piedone!”
Sursa foto: Nicușor Dan / Facebook

Cetățeanul a pariat foarte mulți bani, respectiv 3000 de euro, pe victoria actualului și viitorul primar al Capitalei, Nicușor Dan. Ironic este faptul că bărbatul a afirmat că este trist că a ieșt Nicușor Dan primar și că el l-a votat de fapt pe Piedone.

Cât a câștigat bucureșteanul

Bucureștiul care a pariat 3000 de euro pe victoria lui Nicușor Dan, locuiește în Sectorul 5 și nu este un împătimit al pariurilor sportive, acum fiind prima dată când a pariat, potrivit bzi.ro. 

„Prima dată când m-am dus să pariez cota pentru Nicușor Dan era de 1.40 și încă de atunci am încercat să pun o sumă cât mai mare, dar doamna de la ghișeu mi-a zis că îi respinge biletul și că nu poate. Am încercat sume tot mai mici până când am reușit să pun doar un bilet de 1.000 de lei. Al doi-lea bilet tot de 1.000 de lei nu a mai mers să-l pun. Atunci mi-am dat seama că șansele ca această cotă chiar să iasă sunt mari”, a declarat bucureșteanul.

Acesta a câștigat 4500 de lei, după ce a pariat pe victoria lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Bucureșteanul din Sectorul 5 va trebui să încaseze suma de 18.000 lei adică 3600 de euro.

„Prietenii mei mi-au tot zis că mă pricep la politică și că ar trebui să joc la pariuri dacă tot sunt așa sigur pe mine. Eu nici nu știam că se poate paria pe așa ceva. N-am pariat niciodată în viața mea pe vreun meci!”, a adăugat R. Mihalașcu.

Bărbatul l-a votat pe Piedone la primăria Capitalei

Bărbatul a menționat că l-a votat pe Cristian Popescu Piedone la primăria Capitalei și pe Piedone Jr. la primăria Sectorului 5.

„Eu l-am votat pe Piedone! Atât de sigur eram că iese Nicusor, dar n-am putut să-l votez! Locuiesc într-un bloc unde n-a avut apă caldă aproape deloc iarna asta și nu doar asta. Eu, spre deosebire de restul bucureștenilor, nu pot să uit asta. Nu zic că era mai bine pe vremea lui Gabi Firea, dar Nicușor Dan și-a bătut joc de mine și de familia mea 4 ani de zile. Chiar mi-am propus cu banii ăștia pe care i-am câștigat să-i investesc într-o centrală de apartament și să mă debranșez de la RADET. Știam că bucureștenii au memorie scurtă și că-l vor vota tot pe Nicușor Dan, dar măcar eu mi-am dorit să mă răzbun și să câștig și eu ceva bani dacă tot știam că urmează încă 4 ani pierduți cu Nicușor primar!”, a mai spus R. Mihalașcu, un bucureștean a pariat 3.000 de euro pe Nicușor Dan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)