Un bistrițean a condus până la poliție drogat și cu permisul anulat din 2020 / Voia să se programeze pentru un nou examen

Un bistrițean a condus până la poliție drogat și cu permisul anulat din 2020 / Voia să se programeze pentru un nou examen
Sursa Foto: Facebook / Poliția Capitalei

Un incident bizar s-a petrecut în Bistrița, unde un bărbat a decis să conducă până la sediul poliției pentru a se programa la un nou examen pentru permis de conducere. Cu toate acestea, avea permisul anulat și consumase droguri înainte de a urca la volan, relatează G4Media.ro.

A condus până la poliție drogat și cu permisul anulat de 3 ani

Bărbatul din satul Dorolea, la 10 kilometri distanță de Bistrița, a luat decizia de a merge cu mașina până în oraș pentru a se programa pentru un nou examen de obținere a permisului de conducere. Cu toate acestea, el avea permisul anulat și, potrivit autorităților, consumase droguri înainte de a se aventura la volan.

Bărbatul a fost supus testelor pentru a i se verifica alcoolemia și prezența substanțelor psihoactive în organism. Aparatul etilotest a indicat că bărbatul nu consumase alcool, dar testul pentru substanțe psihoactive a relevat prezența acestora în corpul său.

Autoritățile au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce vehiculele pe drumurile publice anulat din 2020. În consecință, acesta este acum cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`